ΑΡΗΣ

Κοντά στην ομάδα ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Κοντά στην ομάδα ο Δήμος Θεσσαλονίκης
Τζεβελέκης

Συνάντηση με τον δήμααρχο Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλο, είχε ο Θ. Τζεβελέκης με θέμα το νέο γήπεδο

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, ζήτησε τη συμπαράσταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας για να προχωρήσουν τα έργα χωρίς προβλήματα.
Για τον ίδιο λόγο, ο κύριος Τζεβελέκης θα συναντηθεί την Παρασκευή, με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Tα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΛ
Με ανακοίνωσή της στο επίσημη site της ομάδας, η ΚΑΕ, ενημέρωσε τους φιλάθλους του Άρη, ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο, για την έβδομη αγωνιστική της Α1.

" Στη σημαντική αυτή αναμέτρηση, σύμμαχος της ομάδας θα πρέπει να είστε για μια ακόμη φορά εσείς γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο και μέσα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του ΑΡΗ μας να σημειώσουν ακόμα μια νίκη στην φετινή "κούρσα" της Α1".

Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 15 ευρώ

" Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών".
"Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του Άρη, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο από την Τετάρτη ως και την Παρασκευή και ώρες 09:00-18:00, τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), αλλά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα
".














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ