ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τρύγησε... το αμπέλι

Τρύγησε... το αμπέλι
Γιοσίποβιτς

Με αντίπαλο έναν Απόλλωνα που δε βλεπόταν, ο Πανιώνιος νίκησε πολύ άνετα με 88-59

Όλο το πρώτο ημίχρονο στην Πάτρα, είχε ένα χαρακτηριστικό, την έλλειψη άμυνας και από τις δύο ομάδες. Γι' αυτό και επικράτησε σχετική ισορροπία με τον Απόλλωνα και τον Πανιώνιο να εκμεταλλεύονται αμφότεροι τα αμυντικά κενά που ήταν πέρα για πέρα εμφανή.

Μόνο που ο Πανιώνιος φαινόταν να πατάει καλύτερα και κυρίως να σουτάρει καλύτερα, αφού η ευστοχία του από τη γραμμή του τριπόντου ήταν καταλυτική για το 30-34 του ημιχρόνου και κυρίως για τη συνέχεια του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Διότι, στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας βρήκε ορισμένες λύσεις κι όταν ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 20-24, οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Πετρόπουλο έτρεξαν ένα σερί 7-0 και πήραν κεφάλι στο σκορ. Όμως, οι κυανέρυθροι απάντησαν με δικό τους σερί (0-10) και ανέκτησαν την πρωτοπορία στο σκορ με τον Στράτο Περπέρογλου να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου.

Κι αν στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα έμοιαζε ισορροπημένη, στο τρίτο δεκάλετο άλλαξε εντελώς. Ο Απόλλωνας δεν έπαιζε άμυνα, ο Πανιώνιος βρήκε ρυθμό, ήταν και πάλι εύστοχος από την περιφέρεια, ενώ ο Ουίνστον βρήκε πιο εύκολα το δρόμο προς το καλάθι. Μόνη όαση των γηπεδούχων ήταν ο 36χρονος Πετρόπουλος, αλλά φυσικά δεν αρκούσε για να αποφευχθεί το 39-59 λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (45-62).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας παραδόθηκε άνευ όρων και... διαφοράς και το τελικό 88-59 με το οποίο επικράτησε ο Πανιώνιος (έχοντας 13/17 τρίποντα!) μαρτυράει από μόνο τα πολλά πρόβληματα που καλούνται να λύσουν οι πατρινοί, αν θέλουν να σώσουν τη φετινή παρτίδα.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 30-34, 45-62, 59-88

Απόλλων Πατρών: Χρ.Πετρόπουλος 17 (1), Εκινέ, Κουμπούρας 8, Γιοσίποβιτς 14 (2), Γ. Πετρόπουλος, Σταυρόπουλος 2, Ρέιντσερ 4, Μποζοβιτς 6, Στάρσεβιτς, Πασχάλης 3, Γκιζογιάννης 5 (1).

Πανιώνιος: Καυκής 15 (3), Αγγελόπουλος, Σιγκούνας, Περπέρογλου 20 (4), Ντόιτσιν 9, Χατζής 11 (3), Μιλίκοβιτς, Ουϊνστον 18 (3), Ντραγκόλιοβιτς 9, Χάτσον 6.













TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ