ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Ξεχάσαμε την άμυνα"

"Ξεχάσαμε την άμυνα"
Κουμπούρας

"Ελπίζω να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει, για να βρούμε το δρόμο μας" τόνισε ο Κολλυρόπουλος

Ο Ανδρέας Κολλυρόπουλος ανέλαβε τον Απόλλωνα Πατρών, μετά την αποπομπή του Ερεζ Μπίτμαν, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη του με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι "ο Πανιώνιος ήταν πολύ εύστοχος και εμείς δεν παίξουμε καθόλου καλή άμυνα. Οι παίκτες μου δεν είχαν διάθεση να αμυνθούν. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου για την ήττα και ελπίζω η διοίκηση να κάνει τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν".

Ο Λούκα Παβίσεβιτς δήλωσε από την πλευρά του: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είναι καλό που νικήσαμε. Η ομάδα έχει παραμείνει φρέσκια και με ενέργεια, παρά την πίεση και την κούραση που δέχεται. Ο Απόλλωνας έπαιξε με έναν Αμερικανό και το εκμεταλλευτήκαμε, ενώ η άμυνά μας ήταν καταλυτική στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και η ευστοχία μας".

Ο Φάνης Κουμπούρας σχολίασε : "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Νίκησε δίκαια. Το πρόβλημά το δικό μου και των υπολοίπων είναι ότι δεν παίζουμε άμυνα. Όλοι κοιτάζουμε πως θα σκοράρουμε και πως θα βάλουμε την μπάλα στο καλάθι. Αυτό πρέπει να αλλάξει, διαφορετικά η ομάδα θα μπει σε περιπέτειες. Τα πάντα είναι θέμα διάθεσης".

Ο Παναγιώτης Καυκής που επέστρεψε ως αντίπαλος στην Πάτρα, είπε: "Παίξαμε εξαιρετικά. Κρατήσαμε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης τον Απόλλωνα. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του και να έχει καλή συνέχεια".





TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ