ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον έδιωξε η ομάδα και ο σκύλος τού έφαγε το διαβατήριο!

Τον έδιωξε η ομάδα και ο σκύλος τού έφαγε το διαβατήριο!

Ο Τέιλορ Μπράουν "κόπηκε" από τη Λιέτουβος Ρίτας, αλλά δεν μπορεί να φύγει από τη Λιθουανία επειδή ο σκύλος του έφαγε το διαβατήριο!

Οι περιπέτειες του Τέιλορ Μπράουν συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, μην αφήνοντας σε ησυχία τον 28χρονο παίκτη. Ο ύψους 2μ00 φόργουορντ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες που "κόπηκαν" από τη Λιέτουβος Ρίτας με τη αιτιολογία του ξενυχτιού μετά την ήττα από τη Λιετκαμπέλις , για την ημιτελική φάση του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις αποφάσισε να αποχαιρετήσει αυτούς που εντοπίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο του Βίλνιους, με τον Τέιλορ Μπράουν να είναι ένας εξ αυτών. Μόνο που ο έμπειρος φόργουορντ δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα, λόγω... διαβατηρίου. Τι εννοούμε; Όπως αναφέρει το Krepsinis , ο σκύλος του έφαγε το διαβατήριο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει μέχρι νεωτέρας.

Ο ίδιος δήλωσε πως " είχα αφήσει το σκυλί μόνο του (σ.σ.: πρόκειται για γαλλικό μπουλντόγκ), το οποίο με κάποιον τρόπο κατάφερε να ανέβει πάνω στο γραφείο που είχα τα πράγματά μου. Γύρισα σπίτι και είδα τα πάντα διαλυμένα, είχε φάει το διαβατήριο και άλλα έγγραφά μου". Κάπως έτσι, είναι υποχρεωμένος να κάνει μερικές ημέρες υπομονή ακόμη για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, αφού ξεκίνησε ήδη η διαδικασία έκδοσης του νέου διαβατηρίου του.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λιθουανία έχει αναλάβει τις ενέργειες, με σκοπό να τον εξυπηρετήσει και να μπορέσει να φύγει το συντομότερο δυνατό για την πατρίδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ