ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Λιέτουβος Ρίτας "έκοψε" τέσσερις παίκτες λόγω ξενυχτιού

Η Λιέτουβος Ρίτας "έκοψε" τέσσερις παίκτες λόγω ξενυχτιού

Παρελθόν από τη Λιέτουβος Ρίτας αποτελούν τέσσερις παίκτες λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των μικρών τελικών του λιθουανικού πρωταθλήματος, με την κατηγορία του ξενυχτιού μετά από ήττα από τη Λιετκαμπέλις.

Η Λιέτουβος Ρίτας δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του λιθουανικού πρωταθλήματος, με τον εκνευρισμό εντός της ομάδας να γίνεται πιο έντονος μετά από την πληροφορία που προέκυψε πως τέσσερις παίκτες εθεάθησαν σε... πάρτι, μετά από την ήττα από τη Λιετκαμπέλις.

Το "μπρέικ" που έκανε η Λιετκαμπέλις στο τρίτο παιχνίδι της σειράς άλλαξε τα δεδομένα, ειδικά σε ό,τι αφορά την εσωτερική λειτουργία της ομάδας. Κι αυτό γιατί τέσσερις ξένοι παίκτες της ομάδας του Ρίμας Κουρτινάιτις κατηγορούνται για ξενύχτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από τον τρίτο ημιτελικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τέιλορ Μπράουν, Κόρεϊ Φίσερ (φώτο), Κλέβιν Χάνα και Ντρου Γκόρντον κατηγορούνται πως το έριξαν (υπερβολικά) έξω μετά την ήττα στο τρίτο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τίθενται εκτός ομάδας για τη συνέχεια των playoffs. Έτσι, η Λιέτουβος Ρίτας θα μετρήσει μείον τέσσερις παίκτες στους μικρούς τελικούς με τη Νεπτούνας, αφού ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" μαζί τους.

Το μοναδικό θέμα που εκκρεμεί βέβαια αφορά στους Τέιλορ Μπράουν και Ντρου Γκόρντον, οι οποίοι έχουν ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου. Κάτι που μπορεί φυσικά να επηρεαστεί από τις νέες εξελίξεις. Παρεμπιπτόντως, ο δεύτερος αγωνιζόταν όντας τραυματίας στα playoffs, εκμεταλλευόμενος πλέον τις νέες συνθήκες για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο αριστερό του πόδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ