EUROLEAGUE

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ

Τη θέση του στο ΟΑΚΑ έχει πάρει το SPORT 24. Με Λαβρίνοβιτς στη 12άδα τους οι Ιταλοί

19:45: Αφού προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα σάντουιτς, ποπ κορν και νεράκι, λάβαμε για ακόμα μία φορά τη θέση μας στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ. Πάλι καλά που δεν σκουπίσαμε δηλαδή γιατί τέτοια ώρα εδώ δεν υπάρχει ψυχή.
19:47: Μόνο ο "αιώνιος" αντίπαλο στο δημοσιογραφικό Πρωτάθλημα μπάσκετ, Βασίλης Παπανδρέου που άρχισε πάλι να μας "πειράζει" για τον πρόωρο αποκλεισμό. Θα του δείξουμε του χρόνου όμως που θα έχουμε καταπολεμήσει τις... παιδικές ασθένειές μας.

19:53: Κατά τ' άλλα οι υπεύθυνοι των διακεκριμένων θέσεων μαλώνουν για το που θα κάτσει ο Καζλάουσκας ή μάλλον... Καϊζερσλάουτερν όπως τον αποκάλεσε η επικεφαλής.

19:56: Παίκτης για σουτ δεν έχει βγει ακόμα ενώ στις κερκίδες ζήτμα να υπάρχουν πάνω από 50 οπαδοί (από τις γνωστές "φάτσες" που έρχονται πρώτοι και φεύγουν τελευταίοι).

19:59: Δυστυχώς πρόγραμμα του αγώνα δεν διέθεσε απόψε η ΚΑΕ αφού μέσα σε δύο μέρες τι να πρωτοπρολάβει.

20:02: Τα πρώτα πανό έχουν αναρτηθεί στο ΟΑΚΑ και δίνουν αφορμή για μία παρατήρηση. Τελικά ομορφαίνουν το χώρο ή είναι ελαφρώς αντιαισθητικά. Μην πυροβολείτε εσείς οι φανατικοί αλλά προσωπικά μου φαίνονται ελαφρώς αντιαισθητικά έως "κιτς".

20:05: Άρχισε και η μουσική στο ΟΑΚΑ με "Time after time". Μία κυρία σκουπίζει το μέρος του παρκέ που θα κάνει προθέρμανση η Σιένα με τον ρυθμό του τραγουδιού. Ας ελπίσουμε να μην ρίξει παραπάνω νερό και γλιστρήσει ο Σάτο. Όχι τίποτ' άλλο, για να μην χτυπήσει κανέναν αγκώνα και δεν μπορεί να "δράσει" μετά στον αγώνα...

20:16: Όπως και την Τρίτη έτσι και απόψε, ο Τέρελ ΜακΙντάιρ είναι ο πρώτος παίκτης που βγαίνει για προθέρμανση. Ο Αμερικάνος αναμένεται να είναι και πάλι το βαρύ πυροβολικό της Μοντεπάσκι. Τον ακολουθούν οι ΜακΝτόναλντ, Λεχτάλερ και... Λαβρίνοβιτς! Ο Λιθουανός είναι στην αποστολή παρά τις διαβεβαιώσεις του Πιανιτζάνι για μη συμμετοχή του.

20:30: Από την άλλη πλευρά, ο Ντρου Νίκολας είναι ο πρώτος που βγαίνει στο παρκέ και χειροκροτείται ανταποδίδοντας. Στη συνέχεια βγαίνει και ο Σάκοτα.

20:40: Την εμφάνισή της έκανε και η γνώριμη αφάνα του Στόουνρουκ. Αποθέωση για τον Βασίλη Σπανούλη που ξεκινάει σουτ.

20:43: Ο ΜακΙντάιρ σουτάρει τρίποντα έξω από το γήπεδο και καλά κάνει μάλλον αφού τα 6.25 τα έχει "ψωμοτύρι" πλέον.

20:45: Στη γνωστή τους γωνία οι φανατικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει να αυξάνονται, στο υπόλοιπο γήπεδο τα πράγματα είναι ήρεμα ακόμα.

20:48: Ο Μάικ Μπατίστ βγαίνει από τα αποδυτήρια και χειροκροτεί τους οπαδούς.

20:59: Λίγο έμεινε στο παρκέ ο Αμερικάνος που αναχωρεί εκ νέου για να ακούσει τις τελευταίες οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όσο για τους παίκτες της Σιένα, παραμένουν στο παρκέ και ο Λαβρίνοβιτς που δήθεν δεν θα έπαιζε (γι' αυτό πήγε την ομάδα για προπόνηση στην Κυψέλη ο κύριος Σιμόνε), κάνει τις διατάσεις του.

21:08: Τα φώτα σβήνουν στο ΟΑΚΑ και αναμένεται πλέον η επίσημη είσοδος των παικτών του Παναθηναϊκού.

21:12: Τα λέιζερ κάνουν "παιχνίδια" στην οροφή του γηπέδου και το ζέπελιν πραγματοποιεί αμέριμνο τις βόλτες του.

21:16: Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη μετά από δύο αγώνες (με Άρη και Σιένα) εκ νέου στην αποστολή, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάνουν την είσοδό τους στο ΟΑΚΑ.

21:19: Τρία λεπτά μετά τους παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν στο παρκέ και οι ομόλογοί τους της Μοντεπάσκι που φυσικά αποδοκιμάζονται.

21:22: Στο ΣΕΦ το παιχνίδι είναι ντέρμπι αφού με 2 λεπτά να απομένουν για το ημίχρονο το σκορ είναι ισόπαλο 30-30 παρότι ο Ολυμπιακός ήταν νωρίτερα μπροστά με 30-25. Αλλά αυτά ήδη τα ξέρετε από το live των Μίχαλου-Οικονόμου που βρίσκονται στο Φάληρο.

21:24: Οι δύο ομάδες κάνουν διατάσεις με 20 λεπτά να απομένουν για το μεγάλο ματς. Στις εξέδρες, λίγες θέσεις παραμένουν ακόμα κενές. Καυτή ατμόσφαιρα αναμένεται κι απόψε!

21:27: Την εμφάνισή του έκανε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος στις θέσεις των επισήμων. Αρκετά πιο κάτω ο Ντράγκαν Σάκοτα και πάλι παρών για να "καμαρώσει" τον γιο του.

21:30: Πανό και για τον αδικοχαμένο Μιχάλη Φιλόπουλο: "Δύο χρόνια απών... στις καρδιές μας παρών"!!!

21:32: Η καθιερωμένη αποθέωση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που κατευθύνεται στον πάγκο των "πράσινων". Χειροκρότημα και για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη που είναι εκτός αποστολής.

21:40: Αποδοκιμασίες στην παρουσίαση της Μοντεπάσκι και όπως πάντα αποθέωση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που γίνεται με την ολοκλήρωση ενός βίντεο με ορισμένες από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας. Παρατεταμένο χειροκρότημα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

21:43: Τα τελευταία μπασίματα πριν το ματς κάνουν οι παίκτες των δύο ομάδων. Τα φώτα ανάβουν και όλα έιναι έτοιμα για την έναρξη του ματς.

21:44: Με Σπανούλη, Περπέρογλου, Μπατίστ, Νίκολας και Τσαρτσαρή ξεκινάει ο Παναθηναϊκός. ΜακΙντάιρ, Καουκένας, Σάτο, Στόουνρουκ και Έζε η πεντάδα της Σιένα.

21:45: Ο αγώνας αρχίζει!


















































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ