EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Πρωτοφανής κατάσταση"

Πιανιτζάνι: "Πρωτοφανής κατάσταση"
Πιανιτζάνι

"Οι παίκτες μου θα έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση", είπε ο Πιανιτζάνι ενόψει του ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟ

" Μπορούμε να αλλάξουμε κάποια μικρά πράγματα και να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας λίγο, αλλά όχι να κάνουμε πολλές αλλαγές γιατί δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο ανάμεσα στα δύο αυτά παιχνίδια. Ευτυχώς το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Για μας ήταν κάτι πρωτοφανές να παίζουμε χωρίς ψηλούς ουσιαστικά, όπως κάναμε την Τρίτη", δήλωσε ο Ιταλός κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Ήταν η πρώτη φορά στη χρονιά που το επιχειρήσαμε. Ελπίζω ότι αύριο θα μείνουμε κοντά στο σκορ και θα έχουμε περίπου τους ίδιους πόντους με τον Παναθηναϊκό. Μόνο που αυτή τη φορά οι παίκτες μου θα έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση παίζοντας με αυτά τα χαμηλά σχήματα, κάτι που ελπίζω να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη".

Aπό πλευράς παικτών μίλησε ο Λούκα Λεχτάλερ: " Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη αλλά μείναμε στο ματς ως το τέλος. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά σε αμυντικές καταστάσεις και πρώτα απ' όλα να προσαρμοστούμε στο πικ εν ρολ".

" Είμαι αισιόδοξος για το παιχνίδι της Πέμπτης. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση και η μάχη ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρέπει απλά να προσαρμοστούμε και έχουμε ήδη δείξει ότι μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία".





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ