EUROLEAGUE

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ

Δύο ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Σιένα το SPORT 24 σας μεταφέρει το κλίμα από το ΟΑΚΑ

18:50: Καλησπέρα σας από το ΟΑΚΑ που ακόμα είναι άδειο αλλά οι ετοιμασίες για να είναι όλα στην εντέλεια ενόψει του μεγάλου ματς έχουν αρχίσει.
18:55: Τα απαραίτητα τεστ στους προβολείς, οι ετοιμασίες στις θέσεις των επισήμων και το στήσιμο των λάπτοπ από πλευράς δημοσιογράφων μονοπωλούν το ενδιαφέρον που σε λίγη ώρα θα είναι στραμμένο αποκλειστικά στους μεγάλους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες και τους προπονητές του Παναθηναϊκού και της Μοντεπάσκι.

19:02: Όπως σε κάθε ευρωπαϊκό ματς έτσι και στο αποψινό, η ΚΑΕ φρόντισε να έχει ΄στη διάθεση αθλητικών συντακτών και φιλάθλων το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα, με στατιστικά, ιστορία και μία μίνι-συνέντευξη του Μάικ Μπατίστ.

" Θα είναι μία πάρα πολύ δύσκολη σειρά αγώνων. Η Σιένα είναι έμπειρη ομάδα που παλεύει σε όλα της τα παιχνίδια για 40, 45, 50 λεπτά κάθε φορά. Όσο χρειαστεί", είπε αρχικά ο Αμερικάνος.

" Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει κάτι. Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι το 2006 πέσαμε θύματα αυτής της κατάστασης και αποκλειστήκαμε στο γήπεδό μας από την Ταού".

" Τέτοιες ευκαιρίες δεν θα έχουμε συχνά και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να τις εκμεταλλευθούμε. Για μας η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο γιατί αυτό που θέλουμε είναι να πάμε στο Final Four".

"Αυτό δεν σημαίνει ότι το πλεονέκτημα της έδρας δεν παίζει το ρόλο του. Κάθε φορά που έχεις την έδρα βρίσκεται στο πλάι σου ο κόσμος έτοιμος να κάνει ότι μπορεί για να σε βοηθήσει. Είναι μεγάλη δύναμη για μας. Αν τον έχουμε μαζί και μπορέσουμε να αγωνιστούμε για 40 λεπτά καλά τότε όλα είναι καλά

".

19:15: Οι δύο ομάδες είναι... ισόπαλες 1-1 στα φετινά μεταξύ τους ματς αλλά και στις σημαντικές απουσίες ενόψει του αποψινού. Ο λόγος για τον Κριστόφ Λαβρίνοβιτς από πλευράς φιλοξενούμενων και τον Δημήτρη Διαμαντίδη για τον Παναθηναϊκό.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τα τρικ που θα χρησιμοποιήσουν οι προπονητές για καλύψουν τα δύο κενά που έχουν δημιουργηθεί.

19:28: Ο Τέρελ ΜακΙντάιρ μόλις βγήκε για σουτ στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Ο "μικροσκοπικός" πλέι μέικερ της Μοντεπάσκι δεν έχει γίνει αντικείμενο αποδοκιμασιών από τους οπαδούς. Αντίθετα για τον Ντρου Νίκολας που επίσης πήρε μπάλα και ξεκίνησε "ζέσταμα" ακούστηκαν κάποια χειροκροτήματα.

19:33: O Σιμόνε Πιανιτζάνι βρίσκεται στην είσοδο της φυσούνας και παρακολουθεί την προθέρμανση συνομιλώντας με συνεργάτες του. Την ίδια ώρα ο Σπανούλης βγαίνει για σουτ και χειροκροτείται από τους οπαδούς που έχουν αρχίσει να πληθαίνουν.

19:44: Ο Δημήτρης Βεργίνης είναι στην αποστολή και κάνει ζέσταμα κάτι που πιστοποιεί την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη.

19:49: Λιγότερο από μία ώρα απέμεινε για την έναρξη του μεγάλου ματς και οι παίκτες συνεχίζουν απερίσπαστοι τα σουτ τους με τον Γιασικεβίτσιους να αποθεώνεται από τους οπαδούς.

19:50: Νίκολας και ΜακΙντάιρ συνομιλούν στο κέντρο του γηπέδου. Από τα δύο "Αμερικανάκια" θα κριθούν πολλά στην εξέλιξη του ματς.

19:51: Οι πρώτες αποδοκιμασίες για παίκτη της Σιένα ακούγονται όταν πατάει στο γήπεδο ο Χένρι Ντόμερκαντ. Το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του άλλωστε δεν ξενιέται από τους φίλους των "πράσινων".

19:55: Ο Μάικ Μπατίστ αποθεώνεται από τον κόσμο καθώς με το γνώριμο "ρυθμικό" του περπάτημα πηγαίνει για προθέρμανση. Ο Αμερικάνος ανταποδίδει!

19:58: Παρών στο γήπεδο και ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού και προσωπικός φίλος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντράγκαν Άντριτς. Άλλωστε το τμήμα υδατοσφαίρισης είναι πάντα κοντά στο μπάσκετ του "τριφυλλιού" παρά την ασυνέπεια της διοίκσης του ερασιτέχνη που οφείλει αρκετούς μισθούς στους αθλητές.

20:06: Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Ντράγκαν Σάκοτα που ήρθε να καμαρώσει τον κανακάρη του, ενώ στις εξέδρες υπάρχει πλέον μεγάλη κινητικότητα.

20:07: Τα φώτα κλείνουν ώστε να ετοιμαστεί η εντυπωσιακή είσοδος των αθλητών του Παναθηναϊκού αλλά οι ομόλογοί τους της Σιένα συνεχίζουν ακάθεκτοι τα σουτ παρότι δεν βλέπουν στο μισό μέτρο.

20:12: Οι μαζορέτες των "πράσινων" κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους γι' απόψε και χορεύουν για τους φιλάθλους που τις χειροκροτούν ένθερμα.

20:14: Βίντεο με εντυπωσιακές φάσεις του "τριφυλλιού" προβάλλεται στην οθόνη του γηπέδου και ένα λεπτό αργότερα εν μέσω λέιζερ και προβολέων βγαίνουν στο παρκέ οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Τον ρόλο του αρχηγού γι' απόψε έχει ο Κώστας Τσαρτσαρής.

20:18: Αποδοκιμασίες για τους παίκτες της Μοντεπάσκι που βγαίνουν από τα αποδυτήρια και ξεκινούν το "επίσημο" ζέσταμά τους.

20:23: Ακόμα ήσυχη η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ που γεμίζει με γοργούς ρυθμούς αφού όλοι τελευταία στιγμή επέλεξαν να έρθουν. Μαζί τους και ο Γιάννης Διακιογιάννης που είναι παρών σε όλους τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες των "πράσινων".

20:30: Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχουν ήδη λάβει τις θέσεις τους και ετοιμάζονται να "ζήσουν" το ματς όπως πάντα...

20:34: Στο πόδι όλο το γήπεδο για την είσοδο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο παρκέ. Ο Σέρβος όπως πάντα καταχειροκροτείται!

20:39: Το ΟΑΚΑ σχεδόν γέμισε και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι καυτή όπως σε όλα τα κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς.

20:40: Ξεκινάει η παρουσίαση των ομάδων με τις γνωστές αποδοκιμασίες για τους Ιταλούς και το χειροκρότημα για τους αθλητές του Παναθηναϊκού. ΠΑΟ ολέ ολέ την ώρα που σβήνουν τα φώτα για να ανακοινωθεί η σύνθεση των Πρωταθλητών Ελλάδας.

20:43: Τα φώτα ανάβουν, οι παίκτες κάνουν τα τελευταία τους λέι απ και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το ματς.

20:45: Ο αγώνας αρχίζει!!!




















































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ