ΤΟΥΡΚΙΑ

Το πριμ και τα σενάρια υποβιβασμού της Γαλατά

GALATASARAY KULUBU OLAGAN DIVAN KURULU  TOPLANTISI GALATASARAY ADASI'NDA YAPILDI. TOPLANTIYA BASKAN UNAL AYSAL DA KATILARAK BIR KONUSMA YAPTI. (ANADOLU AJANSI - SINAN GUL) (20110608)
GALATASARAY KULUBU OLAGAN DIVAN KURULU TOPLANTISI GALATASARAY ADASI'NDA YAPILDI. TOPLANTIYA BASKAN UNAL AYSAL DA KATILARAK BIR KONUSMA YAPTI. (ANADOLU AJANSI - SINAN GUL) (20110608) AA

O πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ουνάν Αϊσάλ, φέρεται διατεθειμένος να μοιράσει πριμ τίτλου στους παίκτες του Εργκίν Αταμάν! Τι προβλέπει ο κανονισμός στην Τουρκία.

Η απόφαση της Γαλατάσαραϊ να μην εμφανιστεί στο παρκέ της Sports Arena για το Game 7 της σειράς των τελικών με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη γειτονική χώρα.

Η Γαλατά ισοφάρισε σε 3-3 τη σειρά με τη Φενέρ ωστόσο ανακοίνωσε πως δεν θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην 7ο τελικό της τουρκικής λίγκας. Ο λόγος; Κανείς δεν ήταν σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια των παικτών και των προπονητών.

Πάντως ο πρόεδρος του οργανισμού Ουνάλ Αϊσάλ φέρεται διατεθειμένος να μοιράσει πριμ τίτλου στους παίκτες του Εργκίν Αταμάν ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας ''Ultraslan'' ζήτησαν από τη διοίκηση να μεταβεί αύριο η ομάδα στο Abdi Ipekci για να τη συγχαρεί για τη μεγάλη προσπάθεια!

Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού για τη Γαλατάσαραϊ εφόσον εμμείνει στην αρχική της απόφαση και δεν αγωνιστεί στο Game 7. Ο κανονισμός προβλέπει ότι η ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να τιμωρήσει με υποβιβασμό την ομάδα που δεν θα ''κατέβει'' να αγωνιστεί σε δυο επίσημες αναμετρήσεις. Η Γαλατάσαραϊ δεν έχει κάνει κάτι... ανάλογο φέτος, επομένως δεν ισχύει το ενδεχόμενο υποβιβασμού.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ