ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το νέο κόψιμο του Σοφοκλή (ή Summer Shaq)

Το νέο κόψιμο του Σοφοκλή (ή Summer Shaq)
INTIME SPORTS

"Βλέπετε τι εννοώ για τον Σάμερ Σακ; Φαίνεται ...κοντός, αλλά όποιος πάει κοντά του, παθαίνει ακριβώς αυτό" φώναζαν με ενθουσιασμό οι σχολιαστές του αγώνα Κλίπερς-Πόρτλαντ, καθώς ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης φιλοδωρούσε με μια εντυπωσιακή τάπα τον αντίπαλό του. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και στον αγώνα με τους Μπουλς.

Ο "Σόφο" δεν έπαιξε πολύ καθώς χρεώθηκε γρήγορα με φάουλ και βγήκε εκτός παρκέ. Αγωνίστηκε δέκα λεπτά, πρόλαβε να σημειώσει ένα καλάθι και φυσικά να κάνει το κόψιμο του ματς.

Οι Αμερικανοί τον έχουν βαφτίσει ήδη summer shaq αλλά, ο ίδιος έχει ως στόχο να γίνει και winter shaq, να παίξει, δηλαδή, και τον χειμώνα στο ΝΒΑ καθώς οι Λος Άντζελες Κλίπερς όπως φαίνεται αποτελούν τον επόμενο προορισμό του.

Για την ιστορία οι Κλίπερς πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο σάμερ-λιγκ του Λας Βέγκας με 72-71 απέναντι στους Μπλέιζερς που, μέχρι χθες ήταν αήττητοι.

Ο Σοφοκλής έχει πάρει ζεστά την υπόθεση ΝΒΑ και περιμένει την πρόταση των Κλίπερς, ενώ αυριο Σάββατο η ομάδα του παίζει με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο διεθνής άσος ετοιμάζει και τις βαλίτσες της επιστροφής του, καθώς θα πρέπει να βρεθεί στο Καρπενήσι για την προετοιμασία της Εθνικής ενώ οι εκπρόσωποί του θα περιμένουν την προσφορά της ομάδας του LA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ