ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σάτο ανάμεσα σε Μαδρίτη και Πειραιά

Ο Σάτο ανάμεσα σε Μαδρίτη και Πειραιά

Ο Ρομέιν Σάτο δεν έχει πάρει, ακόμη, την απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός τον έχει ως πρώτο στόχο για να αντικαταστήσει τον Τζος Τσίλντρες, ωστόσο, ο Αφρικανός που μέσα σε τέσσερα χρόνια έχει γίνει ένας εκ των κορυφαίων γκαρντ-φόργουορντ της Ευρωλίγκας, δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των "ερυθρολεύκων".

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, ενώ για τον 29χρονο άσο λέγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από το ΝΒΑ (Ντάλας Μάβερικς) κάτι που ενδεχομένως να ελκύει τον παίκτη, που το 2004 είχε υπογράψει συμβόλαιο στους Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά δεν έπαιξε ούτε ένα παιχνίδι.

Από το ΝΒΑ, βρέθηκε στην Α2 της Ιταλίας, όπου άρχισε να χτίζει το όνομά του, μέχρι να απογειωθεί η καριέρα του, με τη φανέλα της Σιένα.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Σάτο να ζητάει ετήσιες αποδοχές μεγαλύτερες του 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων και η ... μάχη συνεχίζεται.

Όχι Ρούντι...

Για τον Ρούντι Φερνάντεζ, που σύμφωνα με τους Ισπανούς βρίσκεται στη λίστα των "ερυθρολεύκων", από τον Ολυμπιακό τονίζεται ότι δεν υπάρχει θέμα. Αν δεν καρποφορήσει η προσπάθεια απόκτησης του Σάτο, εξετάζονται άλλες λύσεις.

Μέσα στην εβδομάδα είχε προταθεί ο Αμερικανός Άλαν Άντερσον, ο οποίος έκανε καλή σεζόν με τη Μακάμπι, το θέμα όμως δεν προχώρησε.

Ο Νίλσεν είδε σπίτια και ...σχολεία

Όσο για τον Ματ Νίλσεν, την Τετάρτη πέρασε τα πρώτα ιατρικά τεστ, είδε σπίτια για να διαλέξει μόνιμη κατοικία, ενώ διευθέτησε και τα σχολεία των παιδιών του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ