ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Νίλσεν στο λιμάνι

Ο Νίλσεν στο λιμάνι
Ματ Νίλσεν INTIME SPORTS

Εδεσε και επίσημα στο λιμάνι ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ για 2 χρόνια όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ

Την απόκτηση του 32χρονου Αυστραλού Ματ Νίλσεν που θα φοράει τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ματ Νίλσεν. Ο διεθνής Αυστραλός πάουερ φόργουορντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια".

To Who is Who του Νίλσεν

Hμ. Γεν.:

3/2/1978

Ύψος:

2.09

Θέση:

Πάουερ Φόργουορντ / Σέντερ

Πρoηγ. Ομάδες:

Sydney Κings, ΠΑΟΚ, Λιέτουβος Ρίτας, Βαλένθια

Διακρίσεις:

Κατέκτησε το ULEB CUP τη σεζόν 2009-2010 και ήταν ο MVP του Φάιναλ Φορ και μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης. Δυο πρωταθλήματα Αυστραλίας (2002-03, 2003-04). Πρωταθλητής Λιθουανίας τη σεζόν 2005-06. Πρωταθλητής Βαλτικής Λίγκας το 2006 και το 2007.

Διεθνής με την εθνική Αυστραλίας με την οποία έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο το 2001 στους Αγώνες Καλής Θέλησης και το 2005 στο FIBA Oceanian Championship.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του Νίλσεν



Έρχεται το βράδυ

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, αναμένεται το βράδυ στην Ελλάδα, για να περάσει (αύριο Τετάρτη) από ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σε νέο ρόλο ο Τόμιτς

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής, ο Μίλαν Τόμιτς αναλαμβάνει παράλληλα με το τεχνικό τιμ και ρόλο τιμ μάνατζερ, παίρνοντας τη θέση του Νίκου Μπουντούρη που αποτελεί παρελθόν.

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραμονή του Μίλαν Τόμιτς στο τεχνικό τιμ και παράλληλα την ανάληψη των καθηκόντων του τιμ μάνατζερ της ομάδας", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι το σκέφτονταν εδώ και καιρό και τελικά έκαναν το βήμα που πιστεύουν ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο την λειτουργία της ομάδας. Ο Τόμιτς θα είναι λοιπόν και ο μεσάζων ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση, εκτός από τη θέση του στο τεχνικό τιμ.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αναλάβει να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Καλεσμένος και στο καμπ ο Τόμιτς

Πάντως, λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μίλαν Τόμιτς είχε δώσει το παρόν στο καμπ του Ολυμπιακού, δίνοντας απαντήσεις στις ερωτήσεις των παιδιών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

" Ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί όσο λίγοι με την ομάδα του Ολυμπιακού μίλησε στους μικρούς αθλητές για τα μυστικά τις πορτοκαλί… Θεάς και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις τόσο για την εμπειρία του σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής.

"Είναι πολύ σημαντικό για όλες τις ομάδες να δώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή στα μικρά παιδιά. Δεν ξέρω αν θα βγουν σπουδαίοι αθλητές απ’ αυτά τα Camp, αλλά θα βοηθήσει όλα τα παιδιά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι", τόνισε ο Μίλαν Τόμιτς για την προσπάθεια που γίνεται στα ΣΕΦ, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία τόσων παιδιών στο CAMP αλλά κυρίως από την παρουσία ενός παιδιού από την Κοζάνη!


Ο πρώην «ερυθρόλευκος» αρχηγός μιλώντας στα παιδιά τους είπε: «Πρέπει να αγαπήσετε το μπάσκετ, ξέρω ότι έχετε πολύ πιεσμένο χρόνο αλλά πάντα πρέπει να βρίσκεται χρόνο. Να παίζεται στα ανοιχτά γήπεδα και να μην κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια».


Οι μικροί αθλητές ρώτησαν τον Μίλαν Τόμιτς για τα δικά του παιδικά χρόνια, για το πώς ασχολήθηκε με το μπάσκετ, για την συνάντηση με τον Μάικλ Τζόρνταν και πολλά άλλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ