EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός περιμένει την ΤΣΣΚΑ, μάχες για ΠΑΟΚ και Λαύριο στο BCL

Ο Ντάριλ Μέικον
Ο Ντάριλ Μέικον PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 20η αγωνιστική της EuroLeague. Στην μάχη του Basketball Champions League, ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Στρασμπούρ θέλοντας να φέρει στα ίσα την σειρά και το Λαύριο που αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Τρεβίζο.

Σε μία 20η αγωνιστική της EuroLeague που σημαδεύτηκε από τις αναβολές λόγω κορονοϊού, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), στον μοναδικό αγώνα της ημέρας στην διοργάνωση.

Οι "πράσινοι" θα ψάξουν για μία σημαντική νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, με την συμμετοχή του Λευτέρη Μποχωρίδη να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Η ΤΣΣΚΑ δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής (11/1) ημέρας

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Βιλερμπάν αναβλήθηκε
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 94-80
Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης αναβλήθηκε
Μονακό - Ούνικς Καζάν αναβλήθηκε
Μπάγερν Μονάχου - Ζάλγκιρις Κάουνας 74-65
Μπασκόνια - Αναντολού Εφές αναβλήθηκε
Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο 73-75
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άλμπα Βερολίνου αναβλήθηκε

Κρίσιμοι αγώνες για ΠΑΟΚ και Λαύριο

Οι μάχες του play-in tournament του Basketball Champions League συνεχίζονται, με τον ΠΑΟΚ και το Λαύριο να ρίχνονται στην μάχη σήμερα (12/1).

Την αρχή κάνει ο "Δικέφαλος", ο οποίος υποδέχεται την Στρασμπούρ (19:30, Cosmote Sport 7 και LIVE από το SPORT24), στον δεύτερο αγώνα της σειράς. Στον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 105-78 στην Γαλλία και στόχος του είναι να φέρει την σειρά στα ίσα ώστε να επιστρέψει ξανά στην Γαλλία. Υπενθυμίζεται ότι η πρόκριση κρίνεται στις 2 νίκες.

Λίγο αργότερα, το Λαύριο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τρεβίζο (21:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στον πρώτο αγώνα της σειράς. Υπενθυμίζεται ότι κανονικά το πρώτο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 5 Ιανουαρίου, ωστόσο το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού του Λαυρίου.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ