ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Η Εθνική κοντράρεται με την Τουρκία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Γιώργος Παπαγιάννης με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Με την μεγάλη αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Τουρκία (18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου και την δύσκολη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, συνεχίζεται η δράση στο μπάσκετ.

Η μεγάλη ώρα της Εθνικής έφτασε! Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στοχεύοντας στο 2/2 απέναντι στην ομάδα του Σέιν Λάρκιν.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει στη διάθεσή του πρωτοκλασάτους παίκτες οι οποίοι θα δώσουν το παρών και θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα στις δύο αυτές δύσκολες αναμετρήσεις κόντρα στην Τουρκία. Και η τουρκική ομάδα όμως έχει ατού καθώς ο Σέιν Λάρκιν θα αγωνιστεί κόντρα στην Εθνική Ελλάδας αποτελώντας την μεγαλύτερη απειλή.

Θυμίζουμε ότι το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στη Λευκορωσία και την Μεγάλη Βρετανία, αναβλήθηκε λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα

Μεγάλη και δύσκολη μάχη θα δώσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Δημήτρης Πρίφτης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς δεν αποκλείεται να υποδεχτεί τους Σέρβους με μόλις οκτώ διαθέσιμους παίκτες.

Το γεγονός πως ο Οκάρο Γουάιτ και ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι αμφίβολοι (πιο πιθανή η απουσία, παρά η παρουσία) αυξάνει κατακόρυφα τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Γιώργος Παπαγιάννης θα ενισχύσει την Εθνική και ο Στέφαν Γιόβιτς ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Μονακό υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (21:00) ενώ το ματς ανάμεσα στην Ζενίτ και την Μπαρτσελόνα αναβλήθηκε με τους μπλαουγκράνα να μην ταξιδεύουν στην Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ EUROLEAGUE ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΟΝΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ