ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Τουρκία θα έχει Λάρκιν - Μαχμούτογλου και στους δύο αγώνες κόντρα στην Ελλάδα

Ο Σέιν Λάρκιν με την φανέλα της Αναντολού Εφές
Ο Σέιν Λάρκιν με την φανέλα της Αναντολού Εφές ANADOLU EFES ISTANBUL

Ο Σέιν Λάρκιν και ο Μέλι Μαχμούτογλου αναμένεται να ενισχύσουν την εθνική Τουρκίας και στους δύο αγώνες κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Εκτός ο Σερτάκ Σανλί της Μπαρτσελόνα.

Ο Σέιν Λάρκιν, ο Μπουγκραχάν Τουντσέρ και ο Ερτέν Γκάσι της Αναντολού Εφές και οι Μέλι Μαχμούτογλου και Μπετεκάν Μπίρσεν της Φενέρμπαχτσε θα ενισχύσουν κανονικά την Τουρκία και στους δύο αγώνες κόντρα στην Εθνική Ελλάδας (25/2 στα Άνω Λιόσια και 28/2 στην Κωνσταντινούπολη) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τον σέντερ της Μπαρτσελόνα, Σερτάκ Σανλί.

Αυτό αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, τα οποία αποκάλυψαν ότι οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν την Τουρκία στην EuroLeague θα δώσουν κανονικά τους παίκτες τους. Ο μοναδικός Τούρκος διεθνής των δύο τουρκικών ομάδων που δεν θα ενισχύσει την Τουρκία είναι ο Σέμους Χάζερ της Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Λάρκιν είναι ο μοναδικός που θα κάνει... υπερωρίες. Ο σταρ της Αναντολού Εφές βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της εθνικής Τουρκίας για τους αγώνες με την Ελλάδα. Την Πέμπτη ωστόσο θα βρίσκεται στο Ισραήλ για να ενισχύσει την Αναντολού Εφές για τον αγώνα με την Μακάμπι για την 27η αγωνιστική της EuroLeague και κατόπιν θα έρθει στην χώρα μας για τον αγώνα της Τουρκίας. Οι υπόλοιποι τέσσερις διεθνείς Τούρκοι των Εφές και Φενέρ θα βρίσκονται κανονικά με την Τουρκία σε όλη την προετοιμασία ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ελλάδας - που έκανε ήδη την πρώτη συγκέντρωσή της - αναμένεται να έχει κανονικά στην αποστολή της και για τους δύο αγώνες με την Τουρκία τους πρωτοκλασάτους διεθνείς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Όπως φαίνεται βέβαια δεν θα έχει τον Νικ Καλάθη της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε συμπεριληφθεί στην προεπιλογή επειδή στην προεπιλογή της Τουρκία βρισκόταν ο συμπαίκτης του στους "μπλαουγκράνα", Σερτάκ Σανλί.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ