ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδος: Πρώτη συγκέντρωση ενόψει των αγώνων με Τουρκία για τα "παράθυρα" της FIBA

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στον πάγκο του Περιστερίου
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στον πάγκο του Περιστερίου INTIME

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ενόψει των αγώνων με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να έχει αρχικά μαζί του 12 παίκτες.

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε σήμερα (21/2) την προετοιμασία της για τους αγώνες με την Τουρκία (25/2 εντός έδρας και 28/2 εκτός έδρας) στο πλαίσιο του δεύτερου "παράθυρου" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε αρχικά στην διάθεσή του 12 από τους 24 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή. Κάποια στιγμή θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - που χθες (20/2) αγωνίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας- οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Με 12 παίκτες άρχισε σήμερα (21/2) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει των δύο αγώνων με την Τουρκία (25/2 εντός, 28/2 εκτός), για τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023. Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Νίκος Ρογκαβόπουλος , Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημñhτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, είπε για αυτή τη νέα προσπάθεια: “Είναι γνωστές και οι ιδιαιτερότητες των παραθύρων και η δυσκολία των αγώνων. Νομίζω δεν έχει νόημα να τα αναλύουμε κάθε φορά. Υπάρχει η ευχάριστη προοπτική της διευρυμένης σύνθεσης σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα περιμένουμε σταδιακά την ένταξη περισσότερων παικτών, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να είναι η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους σημαντικούς αυτούς αγώνες “.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ FIBA ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ