ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

EuroLeague: Η Μπαρτσελόνα δεν ταξιδεύει στη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Καλάθης με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της EuroLeague
Ο Καλάθης με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της EuroLeague PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Όπως έγινε επίσημα γνωστό, η Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση να μην ταξιδέψει στη Ρωσία για τον αγώνα με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόφαση να μην ταξιδέψει στη Ρωσία για τα δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με τη Ζενίτ (25/2) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (27/2), λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

Οι μπλαουγκράνα είχαν προγραμματισμένη πτήση για το μεσημέρι, πλην όμως εξαιτίας των εξελίξεων και όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία (μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα), ο σύλλογος αποφάσισε να αναβάλει μέχρι νεωτέρας το ταξίδι για την Αγία Πετρούπολη και τη Μόσχα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η Μπαρτσελόνα εξήγησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε πως "διάφορες συναντήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα κι η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ώρες".

Από νωρίς άλλωστε, ο Άλεξ Αμπρίνες είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην μπει στο αεροπλάνο της αποστολής δεδομένης της κατάστασης κι ενώ επίκειται τηλεδιάσκεψη των ομάδων της EuroLeague την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου για να αποφασιστεί πώς θα πορευτεί η διοργάνωση το προσεχές διάστημα.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ