EUROLEAGUE

EuroLeague: Σύσκεψη των ομάδων την Παρασκευή μετά τη ρωσική εισβολή

Οι Κώστας Σλούκας και Ντάριλ Μέικον
Οι Κώστας Σλούκας και Ντάριλ Μέικον INTIME

Η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως την Παρασκευή (25/02) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των ομάδων για να αποφασιστεί πώς θα κινηθούν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει, όπως είναι λογικό, εξελίξεις και σε αθλητικό επίπεδο. Το ουκρανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να αρχίσει, η UEFA θα συνεδριάσει για την αλλαγή έδρας στον τελικό του Champions League, ενώ αντίκτυπος υπάρχει και στο μπάσκετ.

Μάλιστα, λόγω της έκρυθμης κατάστασης, η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως την Παρασκευή (25/02) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των 18 ομάδων για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Προς το παρόν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων.

Η ανακοίνωση:

"Με αφορμή τα γεγονότα στην Ουκρανία, η EuroLeague Basketball αξιολογεί την κατάσταση και ακολουθεί τις αποφάσεις που θα παρθούν από εθνικές και παγκόσμιες αρχές.

H Εuroleague θα συνεχίσει κανονικά με το πρόγραμμα που ήδη υπάρχει εκτός και η ακεραιότητα των ομάδων είναι σε κίνδυνο και αν υπάρχουν κυβερνητικές αποφάσεις που να εμποδίζουν την διεξαγωγή των ματς.

Οι 18 ομάδες της EuroLeague θα συναντηθούν αύριο για να αναλύσουν τα γεγονότα και να πάρουν μέτρα αν χρειαστεί.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη που είναι πιθανό να προκαλέσει την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, θα ενημερωθείτε από τις επίσημες πλατφόρμες της EuroLeague Basketball".

EuroLeague: Σύσκεψη των ομάδων την Παρασκευή μετά τη ρωσική εισβολή


TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ