ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέντοβιτς και Γουάιτ είναι αμφίβολοι για τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο Κύπελλο Ελλάδας
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο Κύπελλο Ελλάδας INTIME SPORTS

Τα προβλήματα αυξάνονται με γεωμετρική ακρίβεια για τον Δημήτρη Πρίφτη, αφού η συμμετοχή του Νεμάνια Νέντοβιτς και του Οκάρο Γουάιτ στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (25/2, 21:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) είναι αμφίβολη.

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (25/2, 21:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) περιελάμβανε μονοψήφιο αριθμό παικτών για τον Δημήτρη Πρίφτη.

Τα προβλήματα στο τριφύλλι αυξάνονται με γεωμετρική ακρίβεια, δεδομένου πως ο 53χρονος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να παρατάξει ομάδα με μόλις εννέα διαθέσιμους παίκτες κόντρα στον σερβικό σύλλογο.

Κι αυτό γιατί πλέον είναι αμφίβολη η συμμετοχή τόσο του Νεμάνια Νέντοβιτς όσο και του Οκάρο Γουάιτ, οι οποίοι απείχαν από το προπονητικό πρόγραμμα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου. Ο πρώτος υποβλήθηκε σε προγραμματισμένες εξετάσεις, ενώ ο δεύτερος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική.

Έτσι, μπαίνει ερωτηματικό δίπλα στο όνομά τους για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής, με το απουσιολόγιο να περιλαμβάνει ήδη αρκετά ονόματα, όπως αυτά των Ιωάννη Παπαπέτρου, Στέφαν Γιόβιτς και Γιώργου Παπαγιάννη.

Αν επιβεβαιωθεί δε η απουσία των δύο αμφίβολων παικτών, αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα παραταχθεί με μονοψήφιο αριθμό παικτών, οκτώ ή εννέα. Κάτι που αυτόματα ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ