ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χάνει τον Στέφαν Γιόβιτς για τρεις εβδομάδες

Ο Στέφαν Γιόβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Στέφαν Γιόβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Η θλάση του Στέφαν Γιόβιτς στον προσαγωγό είναι δευτέρου βαθμού, όπερ και σημαίνει πως ο 31χρονος πόιντ γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Στέφαν Γιόβιτς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αποδεικνύεται ικανός να τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Όπως φάνηκε στις εξετάσεις που έκανε ο 31χρονος πόιντ γκαρντ, η θλάση στους προσαγωγούς είναι δευτέρου βαθμού, γεγονός που συνεπάγεται απουσία περίπου είκοσι ημερών από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Έτσι, πέραν του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (25/2) και τη Ζάλγκιρις (1/3 - δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής έτσι κι αλλιώς), θα απουσιάσει επίσης από τις αναμετρήσεις με Αρμάνι Μιλάνο (4/3, εντός) και Ζενίτ (11/3, εκτός). Ο μεγάλος στόχος πλέον είναι η επιστροφή στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague, στις 17 Μαρτίου, κάτι που βέβαια θα φανεί το επόμενο διάστημα και με βάση την πορεία της αποθεραπείας του.

Όπως και να έχει πάντως, πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος καλείται να βαδίσει με τον Ντάριλ Μέικον και τον Λευτέρη Μποχωρίδη ως μοναδικές λύσεις στο "1" για αρκετό διάστημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ