ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Για το "διπλό" ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βιλερμπάν

Ο Παπαπέτρου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χίμκι
EUROKINISSI

Στην σκιά της αναβολής του Μπασκόνια - Ζενίτ, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Βιλερμπάν. Δοκιμασία στην Τουρκία κόντρα στην Μπούρσασπορ για τον Προμηθέα.

Η EuroLeague μπαίνει σήμερα (13/10) στην τρίτη στροφή της στο πλαίσιο της πρώτης διαβολοβδομάδας της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την, χτυπημένη από τον κορονοϊο, Βιλερμπάν (21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους τραυματίες Πιέρ Τζάκσον και Λευτέρη Μποχωρίδη, την ίδια στιγμή που η Βιλερμπάν θα παραταχθεί χωρίς τον προπονητή της, Τι Τζέι Πάρκερ, αλλά και τους Κεβάριους Χέιζ, Νόρις Κόουλ και Ματ Στραζέλ λόγω κορονοϊού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνα της Βαλένθια με την Μπαρτσελόνα, σε μία αγωνιστική που θα είναι... λειψή μετά την ανακοίνωση της EuroLeague ότι θα αναβληθεί ο σημερινός (13/10) αγώνας της Μπασκόνια με την Ζενίτ επειδή η ρωσική ομάδα δεν μετέβη στην Ισπανία λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στον σύλλογο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ερυθρός Αστέρας - Ζάλγκιρις (20:00)

Άλμπα Βερολίνου - Αναντολού Εφέ (21:00)

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός (21:45)

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (22:00)

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Ο Προμηθέας ρίχνεται και αυτός στη μάχη σήμερα, αντιμετωπίζοντας στην Τουρκία την Μπούρσασπορ (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την τρίτη αγωνιστική του EuroCup.

Οι Πατρινοί μετράνε δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια τους και ξέρουν ότι πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια.

Διαβάστε αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ