EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Ο Νόρις Κόουλ έπαιξε μόλις 40'' γιατί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Βιλερμπάν: Ο Νόρις Κόουλ έπαιξε μόλις 40'' γιατί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό
EUROKINISSI

Ο Νόρις Κόουλ έπαιξε μόλις 40'' κόντρα στη Σολέ, επειδή βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τα αποτελέσματα βγήκαν λίγο πριν από το τζάμπολ.

Η Βιλερμπάν χάνει ακόμη ένα παίκτη εν όψει της πρώτης διαβολοβδομάδας της σεζόν στην EuroLeague, λόγω του κορονοϊού. Ο λόγος για τον Νόρις Κόουλ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός, πλην όμως έμαθε τα αποτελέσματα των εξετάσεων μερικά μόλις λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Σολέ.

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ υποχρεώθηκε να παίξει για 40'' αφού -όταν ενημερώθηκαν όλοι στη Βιλερμπάν ότι είναι θετικός- είχε ήδη δηλωθεί στην αρχική πεντάδα της ομάδας του. Έτσι, ξεκίνησε κανονικά το παιχνίδι, πριν γίνει αλλαγή στην πρώτη διακοπή του αγώνα -ο Πολ Λακόμπ τον αντικατέστησε.

Ο Φρεντερίκ Φοτού (αντικατέστησε τον -επίσης θετικό σε κορονοϊό- Τι Τζέι Πάρκερ στην άκρη του πάγκου) εξήγησε μετά το φινάλε του αγώνα πως "μάθαμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων λίγο πριν από το τέλος της προθέρμανσης. Καθότι είχε ήδη δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ως μέλος της αρχικής πεντάδας, δεν μπορούσα να τον αλλάξω. Η LNB είναι ενήμερη για το γεγονός, εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου".

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί ακόμη ένα δείγμα του... μπάχαλου που επικρατεί με τον κορονοϊό σε όλες τις ομάδες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ