EUROLEAGUE

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Παρτίζαν, πού θα δείτε το παιχνίδι

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Παρτίζαν, πού θα δείτε το παιχνίδι
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Παρτίζαν (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας για μία ακόμα νίκη προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά 4αδας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του ακόμα μια πρόκληση σήμερα (19/1), υποδεχόμενος την Παρτίζαν (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "πράσινοι" έρχονται με φόρα από την προηγούμενη εβδομάδα και θέλουν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας.

Σε αυτή τους την προσπάθεια δεν θα έχουν τους τραυματίες Λούκα Βιλντόσα και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, ενώ αμφίβολη είναι και η παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο. Η Παρτίζαν δεν θα έχει από την πλευρά της τους Κέβιν Πάντερ και Αλέκσα Αβράμοβιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ζάλγκιρις Κάουνας - Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 5)
Μονακό - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports 4)
Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτίζαν (21:15, Novasports Prime)
Βαλένθια - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 6)
Τα χθεσινά (18/1) αποτελέσματα:
Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα 98-74
Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια 90-91
Άλμπα Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου 65-82
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-72
Βίρτους Μπολόνια - Βιλερμπάν 73-63

TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ