ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR ενόψει Παρτίζαν: Σχεδόν 3 ώρες πριν από το τζάμπολ θα ανοίξουν οι θύρες λόγω του Sold Out

Παναθηναϊκός AKTOR ενόψει Παρτίζαν: Σχεδόν 3 ώρες πριν από το τζάμπολ θα ανοίξουν οι θύρες λόγω του Sold Out
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOP έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους του ενόψει του αγώνα με την Παρτίζαν (19/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, γνωστοποιώντας ότι οι θύρες θα ανοίξουν σχεδόν 3 ώρες νωρίτερα λόγω του Sold Out.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει αύριο (19/1) την Παρτίζαν (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, έχοντας ανακοινώσει Sold Out και σήμερα (18/1) φρόντισε να δώσει οδηγίες προσέλευσης στους φιλάθλους τους, ξεκινώντας με την γνωστοποίηση ότι οι θύρες θα ανοίξουν σχεδόν 3 ώρες νωρίτερα (στις 18:30 για την ακρίβεια).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (19/1, 21:15) με αντίπαλο την Partizan Mozzart Bet Belgrade για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 18:30.

Δεδομένου πως ο αγώνας είναι sold out και του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Καθότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό μας.

  • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και δώρα για εσάς που θα έρθετε νωρίς στο γήπεδο. Δεκάδες δράσεις θα λάβουν χώρα εντός και εκτός του γηπέδου με σημαντικά δώρα για τους τυχερούς.
  • Καθόμαστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.
  • Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.
  • Προστατεύουμε το «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό AKTOR να φτάσει στη νίκη.
  • Η είσοδος των οχημάτων θα γίνεται από τις Πύλες Α’, Β’ και Δ’, ενώ για τη στάθμευσή τους θα είναι επίσης διαθέσιμα το Parking των Xορηγών και εκείνο της Σπ. Λούη και Κύμης, μέχρι την εξάντληση των θέσεών τους.
  • Σταθμεύουμε τα οχήματά μας αποκλειστικά στις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης στα Parking του ΟΑΚΑ και όχι στα πεζοδρόμια ώστε να μην παρενοχλείται η διέλευση των οχημάτων.
  • Ακολουθούμε τις υποδείξεις των security για τη σωστή κατανομή των οχημάτων στα Parking και την αποφυγή ταλαιπωρίας μας στην έξοδο.
  • Σημειώνεται ότι ο περιβάλλοντας χώρος του ποδοσφαιρικού γηπέδου είναι προσωρινά εργοταξιακός και κατόπιν τούτου δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση και η διέλευση μοτοσυκλετών εντός της περιφράξεως των εγκαταστάσεων.
  • Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας συνίσταται η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για την πρόσβασή σας στο γήπεδο".
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ