ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόβλημα και με Κώστα Αντετοκούνμπο

Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόβλημα και με Κώστα Αντετοκούνμπο
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι βρίσκεται εκτός δράσης μετά την επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι αμφίβολος για το ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν 19/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ορατή είναι η πιθανότητα να παίξει ο Παναθηναϊκός AKTOR με μόνο ένα κλασσικό πεντάρι κόντρα στην Παρτίζαν (19/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague.

Όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν, πέραν του Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος έκανε επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα, και βρίσκεται στα πιτς, αμφίβολη είναι συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν άρρωστος τις τελευταίες ημέρες και δεν έχει προπονηθεί.

Αν τελικά ο Έλληνας ψηλός μείνει εκτός, τότε όλο το βάρος θα πέσει πάνω στον Ματίας Λεσόρ, ενώ δεν αποκλείεται να ανέβει για κάποια λεπτά στο "5" και το Ντίνος Μήτογλου.

"Η Παρτίζαν έχει μία απουσία (σσ. αυτή του Πάντερ), αλλά έχουμε κι εμείς αρκετές απουσίες. Πέρα από τον Βιλντόσα και τον Μπαλτσερόφκσι, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος έξι ημέρες και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει αύριο ή όχι. Και ο Ματίας Λεσόρ έχει πρόβλημα στη μέση εδώ και μία εβδομάδα. Μόνο σήμερα έκανε κανονικά ολόκληρη την προπόνηση. Οπότε δεν έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα. Αυτή είναι η πραγματικότητα", ανέφερε ενδεικτικά ο Τούρκος τεχνικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ