ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θέλουμε πολύ το τρεμπλ"

"Θέλουμε πολύ το τρεμπλ"
διαμαντιδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαμαντίδης και Χατζηβρέττας το είπαν ξεκάθαρα: "Θέλουμε και τους τρεις φετινούς τίτλους"

Οι δύο Έλληνες παίκτες ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των παιδιών, που ζητούσαν αυτόγραφο, ήθελαν μια κουβέντα μαζί τους, έναν χαιρετισμό. Βέβαια, ήταν λογικό οι πρωταθλητές Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα να απαντήσουν και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που έδωσαν το παρών στο Mall.
Διαμαντίδης: "Θέλουμε και τα τρία"

Ο Διαμαντίδης έδωσε το σύνθημα για τους επόμενους στόχους του Παναθηναϊκού, λέγοντας: "Η Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε και πέρασε στο παρελθόν, οπότε το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι ο ιδανικός τρόπος για να τελειώσουμε τη σεζόν. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε στόχο να κατακτήσουμε και τα τρία τρόπαια και τώρα οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε".

Ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκα μίλησε για μια ακόμη φορά για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ: "Ξέρω ποια είναι τα όριά μου. Ο καθένας βεβαια, πιστεύει αυτό που θέλει, αλλά το σημαντικό είναι το ότι ξέρω προσωπικά τι θέλω και τι μπορώ".

Χατζηβρέττας: "Όλα για τον κόσμο"

Από την πλευρά του ο Χατζηβρέττας, τόνισε: "Θέλουμε πολύ να κάνουμε το τρεμπλ, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο, όπου χρειάζεται να προσπαθήσουμε πολύ. Εμείς παίζουμε και δίνουμε τα πάντα για τον κόσμο, που φέτος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ο Παναθηναϊκός είχε τα περισσότερα εισιτήρια στην Ευρωλίγκα και ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ