ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρωταθλητές στα... μπουζούκια

Στα μπουζούκια γιόρτασαν οι ''πράσινοι''. Tο SPORT 24 τους (παρ)ακολούθησε

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ έκλεψε την παράσταση πρωταγωνιστώντας στον λουλουδοπόλεμο. Τα πανέρια κυκλοφορούσαν με την ταχύτητα του Διαμαντιδη και την... ευστοχία του Αλβέρτη, ειδικά όταν ακουμπούσαν στο τραπέζι του Θανάση. Ο τελευταίος πέταξε και για τον αδερφό του, που ήταν λιγότερο εκδηλωτικός.
Την τιμητική της είχε κι η σύζυγος του Μπατίστ, Σάρα, την οποία "στόλισε" με γαρύφαλλα και κοσμιτικά επίθετα σε άψογα... ελληνοαγγλικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Μάλιστα τον Αμερικανό φόργουορντ πλεύρισε κι o Παναγιώτης "Κολλημένος" (γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού) και... φίρμα στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια, που ζήτησε να παντρευτεί την αδερφή του!

Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης με τις συζύγους τους. Το κέφι ήταν δεδομένο με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο Νίκος Βέρτης τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας.

Αυτή τη φορά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν θέλησε να χορέψει ζεϊμπέκικο κι έτσι κανείς δεν ανταποκρίθηκε στο σύνθημα του Ομπράντοβιτς για χορό στην πίστα.

Αντίθετα οι ξενοι επιδόθηκαν στο άθλημα του "λουλουδοπόλεμου" με τον Τόνι Ντελκ να "βομβαρδίζει" τα γειτονικά τραπέζια και τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς να γεμίζει την κούπα της Ευρωλίγκα με γαρύφαλλα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καθόταν ήσυχα σε μια γωνία δεχόμενος αδιαμαρτύρητα τα λουλούδια, όπως κι ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας -φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά που έκλεψαν την παράσταση- που έπεσε αρκετές φορές θύμα ομαδικής επίθεσης.

Το χορό των... αποχωρήσεων ξεκίνησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ ακολούθησαν οι παίκτες γύρω στις 3.00. Οι τελευταίοι έφυγαν στις 4.30 με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ να παραμένουν στις θέσεις τους για... σκάουτινγκ στα "γυρίσματα" του Βέρτη.

Και του χρόνου στη Μαδρίτη

Το προεδρικό Μέγαρο επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης οι "πράσινοι", που δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Κάρολου Παπούλια. "Και του χρόνου στη Μαδρίτη" ήταν το μήνυμα όλων των πρωταγωνιστών.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ