ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Ένιωσα ότι η ελληνική σημαία έπρεπε να ήταν εκεί"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε φάση από αγώνα των Μπακς στην κανονική περίοδο 2020/21
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε φάση από αγώνα των Μπακς στην κανονική περίοδο 2020/21 Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε σε συνέντευξή του στην Cosmote TV και αναφέρθηκε στο όνειρο των τελικών του ΝΒΑ, το εισιτήριο που πλήρωσε στους Έλληνες για να βρεθούν στο Μπρούκλιν αλλά και τον τραυματισμό του αδελφού του, Γιάννη.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη των NBA Finals, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην Cosmote TV για τους τελικούς που εποτελούν μεγάλο όνειρο, τους επικίνδυνους Σανς αλλά και τον τραυματισμό του Γιάννη και πώς ο ίδιος το διαχειρίστηκε.

Επιπλέον, ο Θανάσης αναφέρθηκε και στην κίνησή του να πληρώσει το μισό εισιτήριο των Ελλήνων φιλάθλων που θα βρίσκονταν στο Μπρούκλιν για το Game 7 των Μπακς απέναντι στους Νετς, αλλά και την μεγάλη υποστήριξη που λαμβάνει καθημερινά από τον κόσμο.

"Τα NBA Finals είναι όνειρο, είναι κάτι που το ονειρεύεσαι όλη σου τη ζωή, το να βρεθείς σε αυτή τη σκηνή, σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ. Το ότι είμαστε μαζί με τον Γιάννη σε αυτό είναι κάτι το απίστευτο, είναι μέρος της κληρονομιάς μας. Μακάρι να συμβεί και να έχουμε και τα τρία αδέλφια δαχτυλίδι πρωταθλητή. Το συναίσθημα που έχω πιο πολύ είναι περηφάνια γιατί ό,τι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει με σκληρή δουλειά.

Οι Σανς είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να παίξουμε, η σειρά είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είμαι πάντα έτοιμος και πάντα δίνω ό,τι έχω. Το πως φτάσαμε ως εδώ είναι κάτι που θα το θυμόμαστε πολλά χρόνια. Είμαστε μια ομάδα, έχουμε πολύ καλή ομάδα και βλέπεις ότι και τα παιδιά όταν πρέπει είναι έτοιμα και εμφανίζονται".

Αναφορικά με το μισό εισιτήριο που πλήρωσε στους Έλληνες φιλάθλους στο Game 7 της σειράς με τους Νετς, ο Θανάσης είπε: "Ήταν απίστευτο το ότι ήρθε τόσος κόσμος. Αισθάνθηκα ότι τόσο καιρό που παίζαμε ψωρίς οπαδούς, δεν υπάρχει ματς που να έχω παίξει ή που έχω μπει σε γήπεδο που δεν έχω δει ελληνική σημαία. Ένιωσα ότι είναι μέρος της ιστορίας και ότι έπρεπε να είναι εκεί γι' αυτό το έκανα. Ελπίζω να δω και στο Φοίνιξ.

Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Γιάννης εγώ αυτό που θέλω είναι να είναι καλά. Είναι περίεργη η σχέση συμπαίκτης και αδελφός. Σαν συμπάικτης θα ήθελα να είναι καλά και να κάνει αυτό που πρέπει. Σαν αδελφός θα ήθελα να τον δω να μπει να παίξει, αλλά οκ το καταλαβαίνω. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο τραυματισμός του ήταν σίγουρα μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα. Και ενός συμπαίκτη μου βέβαια να ήταν ο τραυματισμός θα ήταν εξίσου δύσκολο, θα ένιωθα το ίδιο πράγμα ειδικά σε αυτό το σημείο και αναφορικά με όσα έχουμε δώσει για να φτάσουμε ως εδώ. Ξέρω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και θέλω να το ευχαριστηθώ. Όλος ο κόσμος είναι μαζί μας και τους ευχαριστώ, μας δίνουν δύναμη".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA FINALS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ