NBA

Χοκς - Μπακς: Σταμάτησε ο χρόνος με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ατλάντα

Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 4 της σειράς των τελικών της Ανατολής
Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 4 της σειράς των τελικών της Ανατολής 2021 CURTIS COMPTON/ATLANTA JOURNAL-CONSTITUTION VIA AP

Πάγωσαν η State Farm Arena και ο μπασκετικός πλανήτης, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, με το γόνατό του να λυγίζει, 7:14 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου στο Game 4 της σειράς με τους Χοκς. Υπερέκταση η πρώτη εκτίμηση.

Τίποτα δεν πήγαινε καλά για τους Μπακς τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/6) στην Ατλάντα και 7:14 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, τα πράγματα δυστυχώς έγιναν ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Μιλγουόκι που βρισκόταν πίσω με 62-52.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει σε υπερβολικό βαθμό και να τον κρατήσει για αρκετή ώρα στο έδαφος.

Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 4 της σειράς των τελικών της Ανατολής
Η στιγμή του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 4 της σειράς των τελικών της Ανατολής 2021 CURTIS COMPTON/ATLANTA JOURNAL-CONSTITUTION VIA AP
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σφαδάζει στον πόνο στο παρκέ με τον Κλιντ Καπέλα να είναι δίπλα του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σφαδάζει στον πόνο στο παρκέ με τον Κλιντ Καπέλα να είναι δίπλα του Ⓒ 2021 BRYNN ANDERSON/ ASSOCIATED PRESS
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σοκαρισμένος μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σοκαρισμένος μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο PRINTSCREEN

Ο Greek Freak σηκώθηκε με την βοήθεια του Θανάση Αντετοκούνμπο που ανησύχησε και έσπευσε να τον υποστηρίξει, προσπάθησε να περπατήσει με τις δικές του δυνάμεις στα αποδυτήρια της State Farm Arena και τα κατάφερε, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί και να του δίνει κουράγιο.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Αντετοκούνμπο επέστρεψε στον πάγκο των Μπακς, όμως ήταν φανερό ότι πονούσε, ήταν φανερό ότι το πρόβλημά του ήταν σοβαρό και γι' αυτό στο πρώτο timeout πήγε ξανά στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Γιάννης υπέστη υπερέκταση, ωστόσο όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες, μόλις υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις. Προφανώς και ουδείς μπορεί να μαντέψει ή να εκτιμήσει αν ο Αντετοκούνμπο θα παίξει στα επόμενα ματς της σειράς, με το σκορ στο 2-2 πλέον, αλλά τους Μπακς να έχουν ξανά το πλεονέκτημα έδρας.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ