ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Χέισλιπ

Τέλος ο Χέισλιπ
χεισλιπ

Ο Xέισλιπ τέθηκε εκτός ομάδας και ουσιαστικά ολοκλήρωσε την καριέρα του στους πράσινους

Όπως γράψαμε και από το μεσημέρι εδώ, οι σκέψεις για αλλαγή του Χέισλιπ υπήρχαν στον Παναθηναϊκό, μιας και ο Αμερικανός είχε συμπληρώσει ένα μήνα εκτός του ελληνικού ρόστερ.

Ο προβληματισμός από τον Παναθηναϊκό ήταν έντονος και πολλοί θυμόντουσαν τα πρόσφατα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που είχε πει "πλέον όλοι πρέπει να πιεστούμε λίγο περισσότερο", αναφερόμενος στο γεγονός ότι είχε πολλούς τραυματίες, τους οποίους πλέον θα έπρεπε να πιέσει λίγο παραπάνω.

Ο Χέισλιπ όχι μόνο δεν πιέστηκε αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ότι θα μπορούσε να προπονηθεί, ο ίδιος στην διάρκεια της διακοπής για τις διακοπές του Πάσχα, πήγε σε δικό του γιατρό στην Αμερική, που τον φόβισε περισσότερο, με αποτέλεσμα να μην δέχεται να μπει στο παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα εξέδωσε και αναλυτική ανακοίνωση που τονίζει ότι "Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του ενεργοποιείται και πάλι, αντικαθιστώντας τον Μάρκους Χέισλιπ. Η μεγάλη διάρκεια της αποθεραπείας του παίκτη μετά τον τραυματισμό του και το αιμάτωμα στο γόνατο, ήταν αυτό που οδήγησε στην απόφαση αυτή".

Το πλήγμα για τον Παναθηναϊκό είναι μεν σημαντικό, μιας και κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Χέισλιπ είναι καλός παίκτης, αλλά από την άλλη, μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι ο Χέισλιπ αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Τσαρτσαρή και τώρα ο Βεροιώτης σέντερ είναι έτοιμος και αγωνίζεται κανονικά.

Στην σημερινή προπόνηση, ενοχλήσεις στον αχίλλειο αισθάνθηκε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος προληπτικά δεν έκανε τα τελευταία λεπτά της προπόνησης.









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ