ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Περιστέρι και ο Χέισλιπ

Το Περιστέρι και ο Χέισλιπ
Ιτούδης

Οι ευχές του Δημήτρη Ιτούδη και οι σκέψεις για τον Μάρκους Χέισλιπ που συμπλήρωσε μήνα τραυματίας.

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό δεν απουσιάζουν, μιας και ο Μάρκους Χέισλιπ θα χάσει και αυτό το παιχνίδι. Άλλα οι πράσινοι είναι πλέον μαθημένοι να παίζουν χωρίς έναν ή και δύο ή και... περισσότερους παίκτες τους.

Το κακό για τον Αμερικανό είναι πως έχει μείνει ένα ολόκληρο μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης και υπάρχουν ήδη σκέψεις αν δεν μπορέσει να μπει άμεσα, να μείνει εκτός ενόψει πλέι οφ... Ο Παναθηναϊκός εξάλλου έχει ακόμα δύο αλλαγές να κάνει στους ξένους και ο Γκεόργκι Σερμαντίνι είναι και σε καλή κατάσταση όπως φαίνεται στις προπονήσεις και θα μπορούθσε να βοηθήσει τώρα που και ο Μάικ Μπατίστ ακολουθεί στις περισσότερες προπονήσεις συντηρητική αγωγή.

Ιτούδης: "Την υγειά μας να 'χουμε"

Στο παιχνίδι με το Περιστέρι πάντως (Σάββατο 17/4, 19.00, ΕΤ1) δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για αυτό το παιχνίδι και επεσήμανε ότι " Είναι ένα ακόμη παιχνίδι λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και ο στόχος για εμάς δεν αλλάζει. Θέλουμε τη νίκη, για να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το αντιμετωπίζουμε ως ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και ιδιαίτερα στην έδρα της", ήταν τα λόγια του.

Ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε και για το Περιστέρι: " Υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ, με την αποχώρηση του Φεϊσόν και την άφιξη του Γκέινς, ο οποίος είναι ικανός σκόρερ, ιδιαίτερα τριών πόντων.Το Περιστέρι στο κομμάτι της δημιουργίας βασίζεται πολύ στον Χάμοντς, έναν παίκτη καλό στο πικ εντ ρολ παιχνίδι, διεισδυτικό με καλή πάσα, υπάρχει ο Παπανικολόπουλος στο δύο με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος παίζει καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά, ο Μπράμος τον οποίο γνωρίζω από το καλοκαίρι από τις ΗΠΑ και ξέρουμε ότι διαθέτει καλό σουτ από τα 6μ25, ο Άρνολντ, πρώτος σκόρερ της ομάδας πάνω στον οποίο στηρίζουν πολλά και διαθέτει inside game τόσο με πρόσωπο στο καλάθι, όσο και με πλάτη.

Στο τέσσερα υπάρχουν ο Τσιάκος και ο Νέλσον, παίκτες μαχητές. Ο Βαγγέλης και ο Αντώνης Μάντζαρης έρχονται από τον πάγκο και προσφέρουν σημαντικές βοήθειες, όπως και ο Μαργαρίτης, ενώ ο Αγαδάκος μπορεί να δώσει λύσεις και ανάσες στον Άρνολντ με την εμπειρία του. Συνολικά το Περιστέρι είναι μια ομάδα που μάχεται, μπορεί να μαρκάρει, έχει καλούς αθλητές και πηγαίνει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ, έχει σχεδόν 10 μέσο όρο, έναν τομέα στον οποίο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε απέναντί μας έναν σοβαρό αντίπαλο"

Ο Δημήτρης Ιτούδης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, μιλώντας και για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του: " Εμείς είμαστε καλά, προπονούμαστε καλά και σε καλό ρυθμό. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται τη δουλειά που έπρεπε να γίνει και γίνεται ως μίνι προετοιμασία, ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το διάστημα για την καλή οξυγόνωση του οργανισμού, τη φυσική κατάσταση γι΄ αυτό και βγήκαμε έξω από το γήπεδο, ενώ και στο μπασκετικό κομμάτι έχουμε πολύ καλές προπονήσεις. Αυτό που ευχόμαστε και θέλουμε, είναι να έχουμε υγεία".











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ