ΠΑΟΚ

Τελειώνει ο Αντριουσκεβίτσιους, ανησυχία για Κοβίλ

Τελειώνει ο Αντριουσκεβίτσιους, ανησυχία για Κοβίλ
INTIME SPORTS

Ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους πήρε εγγυήσεις για τα χρήματα του και αναμένεται να αποδεσμευτεί άμεσα όπως λένε στον ΠΑΟΚ. Τι γίνεται στο θέμα του Ραϊβόν Κοβίλ.

Το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους μπορεί να μην είχε αίσιο τέλος τις προηγούμενες μέρες, όμως, αναμένεται να λήξει θετικά άμεσα για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό τουλάχιστον λένε στον "Δικέφαλο" μιας και ο Λιθουανός πήρε εγγυήσεις για τα χρήματα του και απομένει απλά το "ΟΚ" από την πλευρά του παίκτη.

Διαβάστε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ίκαρο Καλλιθέας...

Στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι πως το ζήτημα είναι περισσότερο... τυπικό και στην τελική ευθεία και ίσως και την Κυριακή (8/1) ολοκληρωθεί οριστικά η αποχώρησή του (όπως λένε πάντα στους "ασπρόμαυρους".

Από εκεί και πέρα, πάντως, ανησυχία υπάρχει στο θέμα του Ραιβόν Κοβίλ. Οπως γράψαμε, η διαρροή του ονόματος του από την ΚΑΕ έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στο να μην πάρει την ελευθέρας του από την Ναντ, που δεν τον... αφήνει για την ώρα να φύγει. Ετσι στον ΠΑΟΚ είναι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο (εάν γίνει)...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ