ΠΑΟΚ

Σύννεφα για Σόντερς

Σύννεφα για Σόντερς
σοντερς

Ο αγώνας με την Λαπεενράντα μοιάζει πρόβα τζενεράλε για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. Πιθανή η αντικατάσταση του Σόντερς

Με τον αγώνα του πάντως με την Λαπεενράντα, ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για το FIBA Eurocup, ενώ την επόμενη εβδομάδα με το δύσκολο ταξίδι στην Σαμάρα και τον αγώνα με την τοπική ομάδα, θα κλείσει ο φετινός κύκλος των φετινών ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Λαπεενράντα συνεχίστηκε σήμερα με την απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Αύριο το μεσημέρι και μετά το βίντεο που θα παρακολουθήσουν οι παίκτες ο Κώστας Φλεβαράκης θα ανακοινώσει και τη 12άδα που θα συμμετέχει στον αγώνα.

Η Λαπεενράντα είναι μόλις η δεύτερη ομάδα από τη Σκανδιναβία την οποία αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στην Ευρωπαϊκή του ιστορία. Η πρώτη ήταν η Sodertalje από τη Σουηδία, στο Κύπελλο Κόρατς της περιόδου 1996-97.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε εκείνα τα παιχνίδια ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν ήδη μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, στη σύνθεση του οποίου ήταν και ο Αχιλλέας Μαματζιόλας.

Κατά τα άλλα δεδομένου ότι η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος μπαίνει από το προσεχές Σαββατοκύριακο στον Β΄ της γύρο και υπάρχει το δικαίωμα δύο αλλαγών δεν αποκλείεται ο Φλεβαράκης να σκεφθεί το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Αμερικανού Έντμουντ Σόντερς.

"Όταν θα υπάρξει θέμα θα το πούμε. Εμείς έχουμε δικαίωμα για κίνηση και θα κοιτάξουμε που θα ενισχυθούμε εφόσον υπάρχει κάτι καλύτερο αλλά και στις δυνατότητές μας", είχε δηλώσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Μία δήλωση που είχε σαν αποτέλεσμα να μην αργήσουν να αναπτυχθούν οι πρώτες φήμες και σύννεφα γύρω από την παραμονή του Αμερικανού φόργουορντ στο δυναμικό της ομάδας. Όπως και να έχει όμως για να αντικατασταθεί ο Σόντερς θα πρέπει πρώτα να βρεθεί καλύτερος του.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ