NBA

Στους Σίξερς ο Ντάριλ Μόρι

Στους Σίξερς ο Ντάριλ Μόρι
Ο Ντάριλ Μόρεϊ σε press conference των Χιούστον Ρόκετς AP PHOTO/PAT SULLIVAN, FILE

Από το Χιούστον στη Φιλαδέλφεια ο Ντάριλ Μόρι, που θα έχει τον ρόλο του επιβλέποντα με στόχο οι Σίξερς να κατακτήσουν την Ανατολή και το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Πριν από μερικές ημέρες αποχώρησε από τους Ρόκετς, με στόχο να βρει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του. Μετά από 13 χρόνια στο Χιούστον, ο πολύπειρος παράγοντας βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τους Σίξερς, για να αναλάβει τον ρόλο του επιβλέποντα και να δουλέψει μαζί με τον νέο head coach της ομάδας της Φιλαδέλφεια, Ντοκ Ρίβερς, ώστε να διεκδικήσουν μαζί την κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας και το πρωτάθλημα.

Ο Μόρι, ο άνθρωπος που οδήγησε τη σχέση ΝΒΑ - Κίνας στα άκρα εξαιτίας της υπερασπιστικής του διάθεσης προς τους διαδηλωτές του Χονγκ Κονγκ, είχε πει πως θα έμενε για κάποιο διάστημα στους Ρόκετς ώστε να βοηθήσει τους διαδόχους του να προσαρμοστούν στα δεδομένα, τώρα όμως είναι έτοιμος να σηκώσει ξανά μανίκια και να σχεδιάσει μαζί με τον Ρίβερς και τον GM Έλτον Μπραντ το μέλλον των ιστορικών Σίξερς του Μπεν Σίμονς, του Τομπάιας Χάρις, του Αλ Χόρφορντ και του Τζοέλ Εμπίντ.

Την είδηση αποκάλυψε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN. Σίγουρα, πάντως, η δουλειά του Μόρι δεν θα είναι εύκολη.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ