NBA

Ο Ντάριλ Μόρι αποχωρεί από τους Χιούστον Ρόκετς

Ο Ντάριλ Μόρι αποχωρεί από τους Χιούστον Ρόκετς
Ο Ντάριλ Μόρεϊ σε press conference των Χιούστον Ρόκετς AP PHOTO/PAT SULLIVAN, FILE

Μετά από 13 χρόνια στους Χιούστον Ρόκετς, ο GM Ντάριλ Μόρι αποχωρεί από τον οργανισμό χωρίς μέχρι στιγμής να είναι ξεκάθαρος ο λόγος του διαζυγίου του με τον οργανισμό.

Αυτή κι αν είναι "βόμβα" στο ΝΒΑ! Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Ντάριλ Μόρι αποχωρεί από τους Ρόκετς, λίγους μήνες μετά από την υποστήριξή του στους διαδηλωτές του Χονγκ Κονγκ η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ανάμεσα στη Λίγκα και την Κίνα.

Εκείνο το tweet του Μόρι οδήγησε σε οικονομική ζημιά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων και τελικά, λίγες εβδομάδες μετά από τον αποκλεισμό των Ρόκετς από τους μετέπειτα πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς στα playoffs του ΝΒΑ, φαίνεται πως η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας του Χιούστον μαζί του είναι κοινή.

Ο Μόρι θα μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα στον οργανισμό, σε συμβουλευτικό ρόλο για να βοηθήσει τον Ράφαελ Στόουν που προβιβάζεται στη θέση του GM. Για την ιστορία, το εμπάργκο της Κίνας στο ΝΒΑ διακόπηκε πριν από μερικές ημέρες, με την κρατική τηλεόραση της χώρας να μεταδίδει τον πέμπτο και τον έκτο τελικό μετά από έναν χρόνο "μαύρου".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ