EUROLEAGUE

Στο πλευρό του Ιτούδη ο Πιστιόλης

Στο πλευρό του Ιτούδη ο Πιστιόλης
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Πιστιόλης θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον ίδιο να δηλώνει προνομιούχος που βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη θα βρίσκεται από δω και στο εξής ο Ανδρέας Πιστιόλης, καθώς ανέλαβε το ρόλο του βοηθού προπονητή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στον Παναθηναϊκό και χάρις σε αυτή την άκρως πετυχημένη συνεργασία και την δουλεία του κ. Πιστιόλης ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας έκρινε πως το πρόσωπο του ήταν το καταλληλότερο γι' αυτή τη θέση.

Μετά τη γνωστοποίηση της συνεργασίας ο κ. Ιτούδης μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για το νέο του βοηθό, τονίζοντας πρόκειται για έναν άνθρωπο με ικανότητες και όρεξη για δουλειά.

''Έχουμε συνεργαστεί για επτά χρόνια και ήταν επιλογή μου στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού, όπου βρήκε κοινό κώδικα επικοινωνίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αρχικά προοριζόταν για να βοηθά τους παίκτες με ατομικές προπονήσεις, αλλά με σκληρή δουλειά και χάρη στις ικανότητες που έδειξε στην ανάλυση, απέκτησε μεγαλύτερο ρόλο'', ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: ''Γνωρίζει το στυλ και τη φιλοσοφία μου, είχαμε μια πολύ καλή χρονιά στην Μπάνβιτ και χαίρομαι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε''.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Πιστιόλης σημείωσε πως σκοπεύει να βοηθήσει με την δουλεία του την ρωσική ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

'Είναι τιμή και προνόμιο γα μένα να αποτελώ μέλος μια τόσο μεγάλης ομάδας όπως η ΤΣΣΚΑ και να είμαι στο πλευρό του κόουτς Ιτούδη'', υπογράμμισε, ενώ παράλληλα ανέφερε πως: ''Θα δουλέψω σκληρά έχοντας ένα σκοπό στο μυαλό μου, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει''.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ