ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Προσηλωμένος στη Μπάγερν, για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε μετά"

Ράντονιτς: "Προσηλωμένος στη Μπάγερν, για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε μετά"
EUROKINISSI

Το μυαλό του μόνο στο ματς της Πέμπτης (5/1) με τη Μπάγερν στο Μόναχο έχει ο Ντέγιαν Ράντονιτς, που εξήγησε ότι οι όποιες αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πέρασε στην ιστορία. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει την απόλυτη στήριξη και την απόλυτη εμπιστοσύνη για να προχωρήσει σε αλλαγές, όμως αυτό θα συμβεί μετά από τον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου (5/1 στις 21:30) για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Αυτό είπε ο Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού, που θα παίρνει στο εξής όλες τις αποφάσεις στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς. Παράλληλα επιβάλλεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Αμυντικά να διαβάσουμε τον τρόπο που επιτίθεται η αντίπαλός μας και να τους σταματήσουμε, αλλά και επιθετικά να έχουμε σωστές επιλογές και σταθερότητα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο physical game της Μπάγερν. Όλη μου η προσήλωση βρίσκεται αποκλειστικά στο αυριανό ματς με την Μπάγερν. Για όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε το χρόνο να μιλήσουμε μετά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ