ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη στον Ράντονιτς με εν λευκώ διαχείριση και δυνατότητα αλλαγών, στην ακαδημία ο Πεδουλάκης

Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη στον Ράντονιτς με εν λευκώ διαχείριση και δυνατότητα αλλαγών, στην ακαδημία ο Πεδουλάκης
EUROKINISSI

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς συνεχίζει να απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως προέκυψε από τη συνάντηση των δύο ανδρών. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει πλέον εμπλοκή με τον σχεδιασμό.

Το ραντεβού που έγινε ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Ντέγιαν Ράντονιτς έβγαλε λευκό καπνό, σύμφωνα με τον οποίο ο 53χρονος τεχνικός απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης/στήριξης του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα στη διάρκεια της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, ανέλυσαν όλα τα κακώς κείμενα σε ό,τι αφορούσε στη λειτουργία και τον προγραμματισμό της ομάδας, αποφασίζοντας αλλαγές τόσο στο οργανόγραμμα όσο και (δυνητικά) στο έμψυχο δυναμικό.

Για αρχή, αυτό που αξίζει να σημειωθεί/τονιστεί είναι πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναλαμβάνει εν λευκώ τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της ομάδας, δεδομένου ότι πήρε το σχετικό πράσινο φως από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Σε αυτό εντάσσεται κι η δυνατότητα για μεταγραφική ενίσχυση, αλλά κι αποχωρήσεις εφόσον το κρίνει απαραίτητο ο ίδιος (στο ευρύτερο πλαίσιο του αγωνιστικού τμήματος).

Τι σημαίνει αυτό; Ο Αργύρης Πεδουλάκης (αντιμετωπίζει σοβαρό προσωπικό πρόβλημα) βγαίνει πλέον από το κάδρο της εμπλοκής στη λήψη αποφάσεων πάνω στον σχεδιασμό και τη λειτουργία της πρώτης ομάδας, αναλαμβάνοντας πλέον το κομμάτι των τμημάτων υποδομής και του αναπτυξιακού προγράμματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το μοντέλο συνεργασίας ανάμεσα σε προπονητή και τεχνικό διευθυντή εκτιμήθηκε ότι δεν αποδίδει στον επιθυμητό βαθμό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μεταβιβάζει την απόλυτη εξουσία στον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Τούτο συνεπάγεται πως εφόσον αυτός το κρίνει θα προκύψουν αποχωρήσεις παικτών, οι οποίοι θεωρούνται πλέον ως έχοντες μεγάλη ευθύνη για όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν συνεχίζει να πορεύεται με τον 53χρονο τεχνικό στον πάγκο του, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου της EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ