ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Ντέγιαν Ράντονιτς

BASKET LEAGUE 2022-2023 /   -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, με στόχο να συζητηθούν τα κακώς κείμενα μετά από τη συντριβή από τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας πέρασε δίχως περαιτέρω προβλήματα για τον Παναθηναϊκό (σε επίπεδο κλίματος), για να ακολουθήσει την επομένη η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συζήτησε με τον προπονητή της ομάδας για τα κακώς κείμενα των τελευταίων ημερών, κυρίως με αφορμή την απογοητευτική εμφάνιση και τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ένα αποτέλεσμα που -εκτός των άλλων- έφερε τα έντονα παράπονα των φίλων της ομάδας, όπως αυτά εκφράστηκαν από τις αποδοκιμασίες και τη συζήτηση που ακολούθησε με Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Παπαγιάννη και Σάββα Αρώνη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ουδείς μπορεί να προδικάσει τις αποφάσεις που θα πάρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το υπόλοιπο της σεζόν, μοιάζει όμως σαφές πως εντός του τριφυλλιού επίκεινται αλλαγές -τις είχε προαναγγείλει ο ίδιος μέσω των social media τις προηγούμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΝΤΕΓΙΑΝ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ