ΠΑΟΚ

Πυκνώνουν τα σύννεφα

Πυκνώνουν τα σύννεφα
μπαλντουιν

Στασιμότητα επικρατεί στα διοικητικά της ΚΑΕ, μία μέρα μετά την ήττα-σοκ από το Αιγάλεω. Αναμένεται η αποχώρηση Μπάλντγουιν

Ο Ταμπ Μπάλντγουιν αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης κόντρα στην Μομπιτέλκο Κλουζ, να κάτσει για τελευταία φορά στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ μετά και τις χθεσινές του δηλώσεις, στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς.
" Λυπάμαι που φεύγω, οι παίκτες με συγκίνησαν, με βοήθησαν να γίνω καλύτερος αλλά δεν είναι καταστροφή που αφήνω την ομάδα", επισήμανε ο Ταμπ Μπάλντγουιν που ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ το καλύτερο και παράλληλα οι νέοι διοικούντες να βοηθήσουν την ομάδα με τον ίδιο να περιμένει μία επίσημη απόλυση όπως είχε επισημάνει σε δηλώσεις του την Παρασκευή.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να υπάρξει κάποια λύση στον ΠΑΟΚ από τη νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά στην μετά Τάκη Πανελούδη εποχή. Η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, με αυτή να γίνεται λογικά γνωστή στην διάρκεια της εβδομάδας ακόμα και αύριο, να βρει τον διάδοχό του Μπάλντγουιν είτε αυτός θα είναι ο Κώστας Φλεβαράκης, είτε κάποιος άλλος και παράλληλα να αρχίσει να τακτοποιεί τις εκκρεμότητες που υπάρχουν προς συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Γιώργος Τσιάκος εξάλλου σε σημερινές του δηλώσεις δεν δίστασε να τονίσει πως υπάρχουν παίκτες που είναι απλήρωτοι δυόμιση μήνες. Δηλαδή από το ξεκίνημα της χρονιάς. Όσο για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και διάδοχος του Τάκη Πανελούδης; Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μπορεί να έχει κάνει στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου κι αν το σχήμα φαίνεται να έχει σχεδόν βρεθεί αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι το ποιος θα βρεθεί στην θέση του προέδρου. Κάπως έτσι στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και αυτό του Νίκου Βεζυρτζή.

Κι όσο για το διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που θα προκύψει μετά την προσφυγή στο Πρωτοδικείο ακόμα και αύριο; Γαλατσόπουλος και Ψωμιάδης θα μετέχουν σίγουρα. Κατά τα άλλα ο Κώστας Πανάκας περίμενε χθες ειδοποίηση αλλά έχει πει το ναι, θετικό είναι το κλίμα από τον "Χρυσό Δικέφαλο", ο Αλέξανδρος Μαμιδάκης σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ είναι θετικός να συνεισφέρει οικονομικά και ο Ηλίας Βιολίδης χωρίς βέβαια να έχει διοικητικό πόστο. Για το λόγο αυτό υπολογίζεται ότι στην θέση του θα είναι ο Χρήστος Καραμπέρης ενώ αναμένονται οι οριστικές απαντήσεις από δύο ακόμα ανθρώπους μόνιμους κατόχους τα τελευταία χρόνια με εισιτήρια διαρκείας στο PAOK Sports Arena.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ