ΜΑΡΟΥΣΙ

Ψάχνουν τον αντι-Τέιλορ

Εξιτήριο την Πέμπτη θα πάρει τελικά ο Ντονέλ Τέιλορ, ο οποίος θα αντικατασταθεί εντός των ημερών

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα χάσει το ματς με το Ρέθυμνο, κάτι που αναγκάζει τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του επισπεύδουν την διαδικασία αναζήτησης παίκτη που θα καλύψει την θέση του ξένου, είτε για όσο χρόνο μείνει έξω ο Τέϊλορ, είτε μέχρι το τέλος της περιόδου εαν και εφόσον προκύψει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Η διαδικασία αυτή , μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς.
Στο μεταξύ, από την Τετάρτη, οι παίκτες επιστρέφουν στη βάση τους για να ξεκινήσει η προετοιμασία, η οποία περιλαμβάνει και ένα φιλικό(κεκλεισμένων των θυρών) με τον Πανιώνιο) που θα γίνει την Παρασκευή.

Ωστόσο ένα θλιβερό νέο ήρθε από την Βοσνία και θα είναι η αιτία να καθυστερήσει η επιστροφή του Ερμιν Τζάζβιν. Την Τρίτη το μεσημέρι σκοτώθηκε ο αρραβωνιαστικός της αδελφής του και οφείλει να μείνει για να της συμπαρασταθεί. Φυσικά ο προπονητής και η διοίκηση του έδωσαν την σχετική άδεια.

Τέλος η ΚΑΕ ξεκαθάρισε: "Παρότι δεν θέλουμε , ούτε μας αρέσει να επανερχόμαστε σε ένα παιχνίδι που είναι πια παρελθόν, οι πολλές αποπροσανατολιστικές συζητήσεις, μεταξύ αναρμόδιων, που αφορούν το τελευταίο και νικητήριο καλάθι με τον Πανελλήνιο μας αναγκάζουν να υπενθυμίσουμε ότι ο κανονισμός αναφέρει ρητώς ότι το παιχνίδι λήγει με την κόρνα της γραμματείας.

Κόρνα η οποία και στο γήπεδο (εξ’ ου η ομόφωνη απόφαση διαιτητών και κομισάριου) αλλά και στο βίντεο, ακούστηκε ξεκάθαρα αφότου η μπάλα είχε φύγει από τα χέρια του Μπουντούρη, συνεπώς στην συγκεκριμένη φάση δεν υπάρχει λάθος.

Επιπλέον είμαστε βέβαιοι ότι οι υπαινιγμοί περί "διαπλοκής" και "κοινών μυστικών" που αναφέρθηκαν στην τελευταία ανακοίνωση του φίλου σωματείου των "Ολυμπιονικών" δεν αφορούν την ομάδα μας,για λόγους που όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα το Αθλητισμό, γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται"



.




TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ