ΜΑΡΟΥΣΙ

Στο νοσοκομείο ο Τέιλορ

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Ντονέλ Τέιλορ, ο οποίος ανέφερε έντονα συμπτώματα γρίππης

Ο Αμερικανός γκαρντ , με την συμβουλή του γιατρού που τον επισκέφτηκε, όταν ανέφερε ότι έχει έντονα συμπτώματα γρίπης (υψηλό πυρετό, βήχα, ρίγη ), διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για περαιτέρω και λεπτομερή έλεγχο, ώστε να προληφθεί η πιθανότητα εξέλιξης σε πνευμονία.
Έτσι από μεσημέρι, ο παίκτης, νοσηλεύεται στο Ιατρικό κέντρο και υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων που θα βοηθήσουν να γίνει ακριβής διάγνωση.

Μέσα σε όλα θα κάνει και μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν του δημιούργησε επιπλέον πρόβλημα, μια άτσαλη πτώση του με την πλάτη σε μια φάση του αγώνα. Ο κύκλος των εξετάσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη το μεσημέρι, οπότε θα εκδοθεί το τελικό πόρισμα και θα καθοριστεί η αγωγή που θα ακολουθηθεί.

Ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο παίκτης δεν θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο, αφού εκτός των άλλων, από την ταλαιπωρία έχει χάσει δυνάμεις.

Από την άλλη , οι εξετάσεις έδειξαν ότι το διάστρεμμα του Χαραλαμπίδη, δεν είναι τόσο βαρύ, πλην όμως ακόμη δεν είναι έτοιμος να προπονηθεί. Θα ακολουθήσει εντατική θεραπεία και θα δοκιμάσει να γυμναστεί την Πέμπτη. Το αν θα αγωνιστεί είναι κάτι το οποίο θα φανεί στην πορεία. Τέλος, κανονικά μετείχε στην προπόνηση ο Τραβόν Μπράϊαντ, που βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής.






TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ