ΜΑΡΟΥΣΙ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Τέιλορ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Τέιλορ
Τέιλορ

Ο Ντονέλ Τέιλορ γλίτωσε τα χειρότερα (δηλαδή την πνευμονία) και θα επιστρέψει σπίτι του την Πέμπτη

Ο Αμερικανός γκαρντ που νοσηλεύεται από το πρωί της Τρίτης στο "Ιατρικό Κέντρο" θα υποβληθεί σε ενδοφλέβια αντιβίωση και θα συνεχίσει με περαιτέρω αγωγή τις επόμενες ημέρες. Ήδη νιώθει καλύτερα -και παρά τον υψηλό πυρετό- αναμένεται να παρει εξιτήριο την Πέμπτη και να επιστρέψει σπίτι του.
Είναι προφανές ότι έχει τεθεί νοκ άουτ από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη και το θετικό είναι ότι λόγω της διακοπής θα προλάβει να συνέλθει ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο.

Από την άλλη ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναμένεται ότι την Πέμπτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί και εάν δεν νιώσει ενοχλήσεις τότε θα προετοιμαστεί για να τεθεί στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Λογικά σε θέση να αγωνιστεί θα είναι και ο Τραβόν Μπράϊαντ ο οποίος ήδη έχει χάσει τρεις αγώνες.

Το παζλ της ατυχίας συμπληρώνεται από το γεγονός ότι κλινήρης παραμένει εδώ και μερικές μέρες και ο συνεργάτης του Μαρκόπουλου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος μάλιστα δεν ακολούθησε την αποστολή στην Λάρισα , αφενός για να συνέλθει και αφετέρου για να μην "κολλήσει" τους παίκτες.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και να βγούμε πιο δυνατοί. Έχουμε μπροστά μας ένα γύρο και όλοι έχουμε ευθύνη απέναντι στην ομάδα να δώσουμε το 110% των δυνάμεών μας" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης






TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ