ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Προσπάθεια και... Γκργκούρεβιτς

Προσπάθεια και... Γκργκούρεβιτς
New Image

Ο Γιάννης Χριστόπουλος υπολογίζει στον Άντε Γκργκούρεβιτς και δεν τον ξεγράφει

Η ομάδα μπορεί να άλλαξε όλη (πλην του Λάππα), ωστόσο ο τεχνικός των "πορτοκαλί" υποστήριξε: " Σίγουρα δεν είναι εύκολο όταν αλλάζουν πολύ παίκτες η ομάδα να βρει γρήγορα τη χημεία της όμως έχουμε δουλέψει πολύ για να το πετύχουμε".

Σχετικά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της πατρινής ομάδας ο Χριστόπουλος σχολίασε: " Δεν θα κατέβουμε για να συλλέξουμε εμπειρίες στο Eurocup. Θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται". Όσο για το αν η Ολυμπιάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στους δύο αγώνες την εβδομάδα " Έχουν μπει οι σωστές βάσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα".

Παραμένει στα πλάνα ο Γκργκούρεβιτς


Ο Άντε Γκργκούρεβιτς είναι μέσα στα πλάνα του Χριστόπουλου κάτι που τόνισε και ο ίδιος. " Τον υπολογίζω πάρα πολύ και ήταν από τους πρώτους παίκτες που αποκτήσαμε". Αναφορικά με το πότε οι "πορτοκαλί" θα είναι έτοιμοι ο τεχνικός της πατρινής ομάδας υποστήριξε: " Θα είναι άστοχο να βάλουμε χρονικά όρια. Δουλεύουμε και θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι".

Ο Γιάννης Λάππας που είναι ο μόνος παίκτης που παρέμεινε στην Ολυμπιάδα από την περσινή σεζόν αναφέρθηκε στον φετινό στόχο. " Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι, δηλάδη να μπούμε στα πλέι οφ", ανέφερε ο έμπειρος φόργουοντ και συνέχισε: " Άλλαξαν παίκτες αλλά αυτό συμβαίνει και σε άλλες ομάδες. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα".

Σχετικά με το γεγονός ότι φέτος η Πάτρα εκπροσωπείται μόνο από μία ομάδα στην Α1 ο Λάππας ανέφερε: " Θεωρώ ότι ο κόσμος θα συσπειρωθεί και θα μας βοηθήσει πολύ. Εμείς θέλουμε να τον καλέσουμε να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει".








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ