ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Χριστόπουλος: "Κόψτε τον αιφνιδιασμό τους"

Χριστόπουλος: "Κόψτε τον αιφνιδιασμό τους"
Χριστόπουλος

Τη συνταγή της επιτυχίας, ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη, το Σάββατο, στην Πάτρα, ανέλυσε ο Χριστόπουλος

Ο προπονητής των "πορτοκαλί", τόνισε ότι για να έχει η ομάδα του τύχη, απέναντι στον "Αυτοκράτορα", θα πρέπει να περιορίσει τους αιφνιδιασμούς και τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων.
" Οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι αν και καινούργια ομάδα, για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι μας από δω και πέρα", είπε αρχικά ο Πατρινός κόουτς, πριν αναλύσει το ματς με τους "κίτρινους": " Θα απαιτηθεί διαύγεια και σοβαρότητα, όπως και μια τεράστια συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος κι έλεγχος της επιθετικής λειτουργίας και να μην αφεθεί ο Άρης να κάνει το παιχνίδι του".

" Θέλει επιτυχή αντιμετώπιση σε συγκεκριμένα ματς-απ που θα γίνουν και θα χρειαστεί ενέργεια και πάθος στην άμυνα, για να παίξει η ομάδα έξυπνα κόντρα στην επίθεση του Άρη".

"Τέλος, χρειάζεται να μην αφεθεί ο Άρης να τρέξει και να πάρει τα εύκολα καλάθια, ενώ έχει έφεση και στα επιθετικά ριμπάουντ, κυρίως λόγω του Μάσεϊ, που του δίνει δικαίωμα για διπλές επιθέσεις

".

Στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Χέρμπερτ: " Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πιστοποιώντας ότι κινείται σε πολύ καλούς ρυθμούς, εντός κι εκτός γηπέδου".

"Είναι μια καινούργια ομάδα, με νέο τεχνικό κι ο χρόνος σε αυτές τις ομάδες είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Ο Άρης πιέζει στην άμυνα, αγωνιστικά και πνευματικά, για να γίνουν λάθη και βιαστικές ενέργειες από πλευράς του αντιπάλου. Στα επόμενα χρόνια πιστεύω ότι θα επανέλθει στα σκήπτρα του πρωταθλήματος

".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ