ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Ο Παπαπέτρου ανήκει στο ΝΒΑ"

Ο Πιτίνο δίνει οδηγίες στον Παπαπέτρου
Ο Πιτίνο δίνει οδηγίες στον Παπαπέτρου EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με αφορμή όσα έκανε στο πρώτο μέρος του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν εξαιρετικός στην εκκίνηση της δεύτερης ημιτελικής αναμέτρησης της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την ΑΕΚ. Πολύ νωρίς έβαλε την υπογραφή του στο "ξέσπασμα" των πρασίνων από το 7' μέχρι το 15' με δημιουργία και εκτέλεση, γεγονός που έδωσε την κατάλληλη αφορμή στον Ρικ Πιτίνο για να τον αποθεώσει.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του, ο πολύπειρος τεχνικός παρακολούθησε τηλεοπτικά την αναμέτρηση, για να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

"Παρακολουθώ το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Δεν αναγνωρίζω τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Έμεινε μισός. Δεν προσπαθώ να κλέψω τον Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτός ο δίμετρος τραχύς περιφερειακός ανήκει στο ΝΒΑ. Σπουδαίος παίκτης ομάδας, εξαιρετικές δεξιότητες και ένας υπέροχος άνθρωπος".

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, κάτι που θα συμβεί επίσης στην Εθνική στη διάρκεια του Προολυμπιακού Τουρνουά του Καναδά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ