ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η άφιξη του Πιτίνο στην Αθήνα: "Θα μιλήσω με τον Σπανούλη, οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική"

Ο Ρικ Πιτίνο
Ο Ρικ Πιτίνο 24MEDIA

Ο Ρικ Πιτίνο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στο "Ελ. Βενιζέλος" και τόνισε στην κάμερα του SPORT 24 και στον Αλέξανδρο Τρίγκα ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι στην Εθνική, ενώ θα συναντηθεί και με τον Βασίλη Σπανούλη.

Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο έφτασε στην Αθήνα και παρά το πολύωρο και κουραστικό του ταξίδι, δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε και έτοιμος να αναλάβει την Εθνική ομάδα εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Για το "φλέγον" ζήτημα του Βασίλη Σπανούλη και τη συμμετοχή του, ή μη, στην Εθνική ομάδα ο Πιτίνο είπε:

"Μίλησα με τον Σπανούλη μες στην σεζόν αλλά δεν έχω νεότερα. Θα μιλήσω μαζί του μες στην εβδομάδα, θα του εξηγήσω το πλάνο της Εθνικής ομάδας και θα δούμε πως θα πάει".

Σχετικά με τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ αλλά και τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε:

"Δεν έχουμε πολλές επιλογές στο ρόστερ. Η βάση της Εθνικής θα είναι ίδια με τα περασμένα χρόνια. Δεν είμαι προπονητής ούτε του Παναθηναϊκού ούτε του Ολυμπιακού. Είμαι προπονητής της Εθνικής ομάδας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι στην Εθνική ομάδα. Παίζουν για την Ελλάδα, για κανένα άλλο λόγο.

Θα γίνουν συζητήσεις με τους συνεργάτες μου έτσι ώστε να αποφασίσουμε για τους παίκτες που θα κλείσουν το ρόστερ της Εθνικής ομάδας. Κοιτάμε κάποιους παίκτες από την ΑΕΚ και από τις άλλες ομάδες, εξετάζουμε και κάποιους νεαρούς παίκτες που αξίζει να τους δοθεί μία ευκαιρία και θα αποφασίσουμε".

Αναφορικά με την παρουσία του Κώστα Κουφού στην Εθνική, ο Πιτίνο είπε:

"Ξέρω τον Κώστα από πολύ μικρό. Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου και θα αποφασίσουμε για το θέμα του Κώστα Κουφού".

Live Stream: Χρήστος Πανάγος

Photo Credits: 24MEDIA Creative Team/ Κωνσταντίνος Μπαντούνας

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ