ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πέρυσι κερδίσαμε με κόσμο"

"Πέρυσι κερδίσαμε με κόσμο"
γκερσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πίνι Γκέρσον είδε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, αλλά προς το παρόν δεν... βιάζεται

Ο Ισραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά προς το παρόν δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα για το ποιές ομάδες θα αντιμετωπίσουν οι ερυθρόλευκοι και πότε: " Σίγουρα θα παίξουμε κάποια στιγμή μ’ όλες τις ομάδες. Η μάχη για το πρωτάθλημα γίνεται στο τέλος, τώρα γίνεται η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας".

Βέβαια, ο Πίνχας πρόσεξε αυτό που φαίνεται, αν διαβάσει κάποιος καλύτερα το πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Ότι τα περισσότερα δύσκολα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γύρο τα έχει μέσα στο γήπεδό του: " Το καλό είναι ότι παίζουμε τα τρία πιο σημαντικά παιχνίδια, με Άρη, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο. Το κακό είναι ότι ξεκινάμε με μαζεμένα δύσκολα παιχνίδια γιατί το πρόγραμμα είναι δύσκολο και στην Ευρωλίγκα".

Το τελευταίο αφορά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο, όπου η ομάδα του Πειραιά θα παίξει κόντρα στον Άρη, μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τους πράσινους. Ωστόσο, αυτό που προέχει για τον Γκέρσον είναι η ετοιμότητα του Ολυμπιακού μόλις ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Γι' αυτό και στην Ισπανία όπου βρίσκεται η ομάδα θα γίνουν τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια, ώστε να "δέσει" περισσότερο η ομάδα, τώρα που επέστρεψαν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ φυσικά άπαντες περιμένουν πλέον τον Λιν Γκριρ, που λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

" Όλες οι ομάδες θα θέλουν χρόνο για να βρουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που πρέπει. Έχουμε καλή ομάδα και με τις μέρες γινόμαστε καλύτεροι" δήλωσε ο Γκέρσον για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός, ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών: " Πέρσι τους κερδίσαμε και με κόσμο. Είμαστε η μόνη ομάδα που τους κέρδισε πέρσι τρεις φορές και φέτος ο στόχος είναι να το κάνουμε περισσότερες".

Γκριρ: "Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ"

Ο Λιν Γκριρ, πάντως, συνεχίζει τις δηλώσεις του για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και την ικανοποίησή του. Ο Αμερικανός μίλησε σε εφημερίδα του Μιλγουόκι και τόνισε: "Όταν ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Γιασικεβίτσιους ή τον Μπελ, πήρε τηλέφωνο το μάνατζέρ μου. Για μένα ήταν μια δύσκολη απόφαση να φύγω από το Μιλγουόκι, αλλά στην παρούσα φάση έπρεπε να το κάνω.

Για να πω την αλήθεια, όταν πήρα την πρότασή μου του Ολυμπιακού στα χέρια μου, όλο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι. Έπρεπε να πω... ναι σε αυτό το συμβόλαιο".













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ