NBA

"Ψήνεται" ο Βαρεχάο

"Ψήνεται" ο Βαρεχάο
Βαρεχάο

Αναθέρμανση των φημών, περί ενδιαφέροντος των ελληνικών ομάδων για τον Βαρεχάο, υπήρξε την Τρίτη

Με αφορμή τη μεταγραφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στον Παναθηναϊκό, αλλά και την επιθυμία του Αντρέι Κιριλένκο, να επιστρέψει στην Ευρώπη, η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "έβαλε στο παιχνίδι" και τον "μισητό" στην Ελλάδα (λόγω του περίφημου χτυπήματος στον Ζήση), παίκτη του Κλίβελαντ.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο 25χρονος άσος έχει προτάσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Μέμφις Γκρίζλις. Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, δείχνει δύσκολη η απόκτησή του, αφού ήδη δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για τη συμφωνία με τον "Σάρας", ενώ θέση ξένου δεν υπάρχει.

Από εκεί και πέρα, οι "ερυθρόλευκοι" δεν δείχνουν να είναι ικανοποιημένοι από τον Ρόμπερτς και ο Πίνι Γκέρσον, δεν θα έλεγε όχι σε πιθανή αντικατάσταση του Αμερικανού, από τον Βραζιλιάνο (με ισπανικό διαβατήριο), που θα σήμαινε αυτόματα ότι ο Σεϊμπούτις θα έμενε εκτός ελληνικού Πρωταθλήματος, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση κοινοτικού.

Το αρνητικό για την ελληνική ομάδα, είναι ότι ο Τύπος της Βραζιλίας, δίνει προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο παίκτης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ισπανία και δείχνει να προτιμάει την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.




TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ