ΠΑΟΚ

Περιμένοντας να... αδειάσει η ατζέντα του Σαββίδη

Περιμένοντας να... αδειάσει η ατζέντα του Σαββίδη

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τη συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη και αναμένουν το πότε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα μπορέσει να ασχοληθεί με αυτό το θέμα

Διάφορα θέματα υπάρχουν στον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο αλλά κυρίως το μυαλό είναι στο οικονομικό.

Πέραν του Δημήτρη Κοντομηνά υπάρχει πάντα "ανοιχτό" και το ζήτημα του Ιβάν Σαββίδη, για το οποίο έχουμε αποκαλύψει εδώ και μήνες πως στον "Δικέφαλο" προσδοκούν μια μεγαλύτερη βοήθεια από εκείνον και αυτό το είχε ουσιαστικά παραδεχτεί και ο Μπάνε Πρέλεβιτς στη συνέντευξη Τύπου της 31ης Μαίου.

Βέβαια στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να... πιέσουν για μια συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και αυτό που τονίζουν είναι πως το πότε θα γίνει, εξαρτάται από το πότε ο ίδιος θα μπορεί να είναι διαθέσιμος γι' αυτό το ραντεβού. Οπότε στη παρούσα φάση στον "Δικέφαλο" περιμένουν να "αδειάσει" το πρόγραμμα του Σαββίδη και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχει, να γίνει μια κουβέντα μαζί του.

Οποιαδήποτε μορφή βοήθειας από αυτόν ασφαλώς και θα είναι καλοδεχούμενη στην ΚΑΕ, λογικά όμως θα εξεταστεί και το αν είναι το μυαλό του να ασχοληθεί μετοχικά με την ΚΑΕ αφού ο Πρέλεβιτς (μιλάει συχνά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον οποίο βλέπει και στο "Μακεδονία Παλλάς) συνεχώς κάνει σαφές πως το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ είναι να βρεθεί ένα ιδιοκτήτης.

Ο Σαββίδης στη παρουσίαση του Χουμπ Στέφενς που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της άλλης αναμένεται να είναι στη Θεσσαλονίκη (εκτός αυτού αναμένεται να είναι και στη "πρώτη" της ομάδας προς το τέλος του μήνα), επομένως θεωρητικά ίσως εμφανιστεί η ευκαιρία να γίνει μια συνάντηση μαζί του.

Και επειδή το οικονομικό "καίει" στον "Δικέφαλο" πάντα το μυαλό ειναι στις χορηγίες (για παράδειγμα λένε στον ΠΑΟΚ πως θα ήταν καλό ο Κώστας Αμοιρίδης να είναι κοντά στο μπάσκετ και πως θα του γίνει μια σχετική κρούση), όμως σε αυτό το ζήτημα λένε στην ομάδα πως είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν αποτελέσματα από αυτόν τον μήνα

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ